Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 11:23

We Got Game, ep. 6: Τhunderstruck

Aπό :

Φίλες και φίλοι του Basketball Guru καλημέρα. Παρακάτω θα διαβάσετε την πρώτη έκδοση του We Got Game για το 2020, αντί εισαγωγικού σημειώματος ωστόσο, μία ερώτηση από εμάς στο Basketball Guru προς τα 30 franchises της λίγκας: Θα κάνετε καμιά ανταλλαγή μωρέ;;; Εκεί στο Portland είστε ικανοποιημένοι με τη μετριότητα γύρω από Lillard; Sixers θα βρείτε κάποιον να σκάει την μπάλα στο παρκέ; Pistons μας ‘’φτιάξατε’’ καλά-καλά με τις φήμες για Drummond για να καθίσετε στα αυγά σας τελικά; Δε χρειάζεται να τα κάνετε όλα πάνω στο trade deadline, υπάρχουν τόσες πανέμορφες ημέρες πριν. Ωραία, και τώρα που βγήκε από μέσα μας, πάμε να ξεκινήσουμε με τις ιστορίες. 

Οι Ιστορίες

Αστραπές και βροντές

Όταν o Russell Westbrook ολοκλήρωσε την μαζική φυγή των βασικών παικτών από την Oklahoma, μία ολόκληρη εποχή έλαβε τέλος για τους Thunder. Πλέον κανείς από την ομάδα που έφτασε στους τελικούς του ΝΒΑ δεν είχε θέση στα αποδυτήρια, ενώ ο Steven Adams παραμένει ως στερνή ανάμνηση των ελπίδων για τίτλο που κυριαρχούσε στην πόλη στα μέσα της περασμένης δεκαετίας. Την ίδια στιγμή, σαν σε κακό ανέκδοτο, ένας-ένας οι παίκτες που έφυγαν νωρίτερα άρχισαν να μεγαλουργούν. Ο Kevin Durant εδραιώθηκε ως ο κορυφαίος της λίγκας, κατακτώντας 2 τίτλους με ισάριθμα βραβεία του MVP των τελικών, ο James Harden βρίσκεται συνεχώς στην δυάδα για τον πολυτιμότερο παίκτη της λίγκας, όντας ο κορυφαίος σκόρερ αυτή τη στιγμή στο μπάσκετ, ο Serge Ibaka πήρε τίτλο με τους Raptors, ακόμη κι ο Paul George βρίσκεται στο πλάι του Kawhi στο Λος Άντζελες και στοχεύει με υψηλές πιθανότητες στην κατάκτηση του τίτλου.

Ενώ λοιπόν όλα έμοιαζαν να φτάνουν σε ένα δυστοπικό ναδίρ, ξαφνικά οι Thunder βρίσκονται με ασφάλεια στις πρώτες θέσεις της κατάταξης στην Δυτική Περιφέρεια και με βάση την απόσταση τους από τις ομάδες που θα ανταγωνιστούν για την 8η και τελευταία θέση, η παρουσία τους στα playoff θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Σε αυτό βοήθησε και το εκπληκτικό ρεκόρ των 11 νικών σε 13 αγώνες που έκαναν τις περασμένες εβδομάδες. Μεταξύ αυτών επικράτησαν απέναντι σε ισχυρές ομάδες όπως οι Clippers κι οι Mavericks, ενώ η σφραγίδα μπήκε με την ηχηρή επικράτηση απέναντι στους Rockets στην επιστροφή του Westbrook στην πόλη. (Επίσης όταν γραφόταν το κείμενο οι Thunder συνετρίβησαν από τους Lakers, αλλά ποιος τα μετράει αυτά.)

Σημαντικότατο μερίδιο για την απροσδόκητη επιτυχία της ομάδας έχει ο εκ των πραγμάτων ηγέτης της. Ο απαξιωμένος από τις επιδόσεις του πλάι σε άλλους σταρ, Chris Paul, βρήκε αρκετούς παίκτες δίπλα του με τους οποίους μοιράζεται την μπάλα. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι απόλυτα προσαρμοσμένος επάνω του, καθώς ο ρυθμός είναι χαμηλός, τα τρίποντα λίγα, οι επιθέσεις γίνονται με πολλά σκριν και οι εκτελέσεις είναι μοιρασμένες, με αρκετά μεγάλο ποσοστό να γίνεται από μέση απόσταση. Δείτε εδώ πιο αναλυτικά:

Επίσης είναι ο βασικός υπεύθυνος για την πολύ καλή επίδοση της ομάδας στα κρίσιμα σημεία των αγώνων. Οι Thunder έχουν κερδίσει τους περισσότερους κλειστούς¹ αγώνες στην λίγκα (11), ενώ ο Paul έχει πετύχει και με σημαντική διαφορά τους περισσότερους πόντους σε αυτές τις καταστάσεις (102). Την ίδια στιγμή, οι αρκετοί νέοι παίκτες κι ο Danilo Gallinari, που αποκτήθηκαν στην ανταλλαγή του Paul George από τους Clippers, θυμίζουν αρκετά, δίχως έκπληξη, την περσινή εκδοχή της καλύτερης ομάδας του Los Angeles. Μοιρασμένο rotation, αρκετοί σκόρερ και ποικιλία ανάλογα με τον αντίπαλο χαρακτηρίζουν τo σύνολο του Billy Donovan, που φέτος μοιάζει -και φυσιολογικά είναι- πολύ απελευθερωμένος αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.

Με το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων να μην δυσκολεύει ιδιαίτερα, οι Thunder θα έχουν τύχη να φτάσουν μέχρι την λήξη της προθεσμίας των ανταλλαγών με ένα ρεκόρ που θα τους επιτρέψει να είναι αρκετά πιο ευέλικτοι απέναντι στις ομάδες που θα θελήσουν να ενισχυθούν με τους παίκτες τους. Μπορεί να μην διεκδικούν τίτλους στο άμεσο μέλλον, ειδικά με τα βαριά συμβόλαια που κουβαλάνε, όμως αντίθετα με τις προβλέψεις η Οκλαχόμα καταφέρνει να προκαλέσει και πάλι θόρυβο. (Δημήτρης Βούρδας)

Προλαβαίνουν οι Pelicans το τρένο των Play Off;

Όπως είπε και ο Δημήτρης πιο πάνω, αυτή τη στιγμή οι Thunder φαίνεται να έχουν μια σημαντική διαφορά από τις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο στα Play Off, αφήνοντας μόνο μια θέση ανοιχτή για τους Spurs, Trail Blazers, Suns, Kings, Timberwolves και τους Pelicans. Ναι, ακόμα και οι 14οι στη Δύση Pelicans, βρίσκονται σε απόσταση βολής από την 8η θέση (τέσσερα παιχνίδια πίσω) και παρότι κάποια στιγμή μέσα στη σαιζόν κάνανε ένα σερί με 13 συνεχόμενες ήττες, έχουν κατορθώσει να ανακάμψουν κάνοντας οκτώ νίκες στα επόμενα 12 παιχνίδια. 

Οι Pelicans φέτος είναι μια εντελώς καινούρια ομάδα, αφού μετά τη φυγή του Davis και τις κινήσεις του καλοκαιριού ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες. Χαρακτηριστικά στους εφτά πρώτους παίκτες σε λεπτά συμμετοχής φέτος, μόνο οι Jrue Holiday και Kenrich Williams ήταν πέρυσι με την ομάδα και τρεις από τους δέκα πρώτους με τον E’Twaun Moore να είναι ο τρίτος. Όπως είναι λογικό, μια ομάδα με τόσες αλλαγές θέλει καιρό για να βρει τους αυτοματισμούς της. Επιπλέον οι τραυματισμοί για μεγάλο διάστημα των Zion Williamson (#1 στο draft και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των τελευταίων draft συνολικά) που δεν έχει παίξει ακομα, αλλά και του Derrick Favors (έχει παίξει μόλις 23 από τα 40 παιχνίδια) τους πήγαν πολύ πίσω. 

Ειδικά ο δεύτερος ήταν η μεγάλη διαφορά στο σερί που έκαναν οι Πελεκάνοι στα τελευταία ματς. Παίζει αποκλειστικά ως center (σε αντίθεση με τους Jazz τα προηγούμενα χρόνια όπου έπαιζε αρκετά και ως PF για να χωρέσει σε σχήματα με τον Gobert) και είναι το κεντρικό σημείο στην άμυνα της ομάδας. Σύμφωνα με το Cleaning The Glass τα σχήματα με τον Favors σκοράρουν 112,7 πόντους ανα 100 κατοχές και δέχονται 111,4 πόντους ανά 100 κατοχές, έχοντας δηλάδη θετικό Net Rating 1,3 πόντους ανά 100 κατοχές. Οι Pelicans συνολικά έχουν -2,4 πόντους ανά 100 κατοχές συμπεριλαμβανομένου και των σχημάτων με τον Favors. Στον παρακάτω πίνακα, πάλι από το CTG, βλέπουμε ότι με τον Favors μέσα οι Pelicans σκοράρουν 3,6 πόντους περισσότερους ανά 100 κατοχές και δέχονται 1,6 λιγότερους στην άμυνα. Στη μεν επίθεση είναι πολύ καλός στα pick and roll κάνοντας δυνατά screen που βοηθούν τόσο τον ίδιο όσο και τους συμπαίκτες του να σκοράρουν, ενώ παράλληλα με αυτόν μέσα οι Pelicans κερδίζουν πολλά περισσότερα επιθετικά rebound (έχει 3,4 φέτος ανά αγώνα και ανεβάζει το ORB% της ομάδας κατά 5,7% όταν παίζει). Δυστυχώς για τους Pelicans τραυματίστηκε ξανά την Παρασκευή στο παιχνίδι απέναντι στους Knicks, έχασε το παιχνίδι κόντρα στους Celtics και είναι αμφίβολος για το σημερινό απέναντι στους Pistons, όπου και θα τον χρειαστούν για να αντιμετωπίσουν τον Drummond.

Τέλος όσο αφορά το πρόγραμμά τους από εδώ και πέρα, η ομάδα της Νέας Ορλεάνης έχει μακράν το πιο εύκολο σε σχέση με τους συνδιεκδικητές της 8ης θέσης. Σύμφωνα με τον tankathon οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουν από εδώ και πέρα οι Pelicans έχουν κατά μέσο όρο ρεκόρ 48,7% (εκφρασμένο ως ο λόγος των νικών προς τις ήττες των αντιπάλων), αυτές που θα αντιμετωπίσουν οι Spurs έχουν 50,4%, των Trail Blazers 50,9%, των Grizzlies 51,4%, των Kings 51,6%, των Suns 52,6% και των Timberwolves 52,9%. Πιστεύω ότι τα επόμενα 11 παιχνίδια θα είναι πολύ κρίσιμα για αυτούς γιατί έχουν πολλά δύσκολα ματς (Jazz, Clippers, Nuggets, Celtics, Rockets, Bucks) και αν βρεθούν πολύ πίσω από την 8η θέση ίσως αποφασίσουν να δώσουν κάποιον από τους βετεράνους τους σε κάποια ομάδα που θα διεκδικεί το πρωτάθλημα ή την είσοδο στα Play Off. Αν όμως κάνουν πέντε έξι νίκες, τότε πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο, αφού το πρόγραμμα μετά από αυτά τα 11 γίνεται ακόμα πιο εύκολο και έχοντας θετικό ρεκόρ σε αυτό το διάστημα θα τους έχει κρατήσει κοντά με την 8η θέση. Το έχουμε δει στο παρελθόν ομάδες όπως οι Jazz τα τελευταία δύο χρόνια και οι Sixers επίσης πριν από δύο χρόνια (όταν ήρθαν οι Belinelli και Ilyasova τον Φεβρουάριο) να κάνουν πολύ μεγάλα σερί νικών, εκμεταλλευόμενοι το πρόγραμμα και ότι η ομάδα βρίσκει ρυθμό. 

Εφόσον ο τραυματισμός του Favors δεν είναι σοβαρός και με την επικείμενη επιστροφή του Zion Williamson, οι Pelicans θα μπουν στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σαιζόν έχοντας όλους τους παίκτες έτοιμους και ένα ευνοϊκό πρόγραμμα για να διεκδικήσουν την 8η θέση. (Leon T)

  

Οι φάσεις *που μας έβγαλαν τα μάτια*

Από εντυπωσιασμό…

Ο Chris Paul ήταν πανέτοιμος για την επιστροφή του Russell Westbrook στην πόλη της Oklahoma. Οι Thunder διέλυσαν τους Rockets, εκείνος έκανε μία υπέροχη ποδιά στον κακόμοιρο τον Hartenstein και με ένα ψευτο-φάουλ πάνω στον Russ, βγήκε μόνος του από το παρκέ για να γνωρίσει την αποθέωση. Μανούλα σε κάτι τετοια ο CP3. 

…και από τα γέλια

Warriors και Kings σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τον πρόσφατο μεταξύ τους αγώνα. Ωδή στο καλό μπάσκετ, λίγο ακόμη και θα την κλωτσούσαν με τα πόδια την πορτοκαλί. 

Η γωνιά του Geek

➢ Vince Carter, ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έχει παίξει σε 4 διαφορετικές δεκαετίες, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του το 1998 και πλέον μπαίνουμε στα νέα 20s. Τι έχει απομείνει στον Vince, να παίξει 3 σεζόν ακόμη και να γίνει και ο γηραιότερος που έχει πατήσει το πόδι του σε παρκέ ΝΒΑ και σε αυτό το σημείο που φτάσαμε, δεν είναι να τον αμφισβητείς. Hats off to the legend.

➢ To νικητήριο καλάθι του Carmelo Anthony απέναντι στους Raptors ήταν το 17ο το οποίο πετυχαίνει με λιγότερα από 5 δευτερόλεπτα να απομένουν στην τέταρτη περίοδο (ή την παράταση) και πλέον είναι πρώτος σε μία λίστα clutch σκόρερ εικοσαετίας, ξεπερνώντας τον Kobe Bryant. Διόλου άσχημα, μακάρι βέβαια περισσότερα από αυτά να ήταν στα playoffs θα πει ο fan των Knicks του σάιτ μας.  

➢ Σε ένα ‘’όλα για την πάρτη μου’’ σόου απέναντι στους Pelicans, o Bojan Bogdanovic πέτυχε 35 πόντους και απολύτως τίποτα άλλο. Μηδέν ασίστ, μηδέν ριμπάουντ, μηδέν κλεψίματα και τάπες για τον Κροάτη, ενώ πρώτος στη σχετική κατηγορία μονοφαγάδων είναι ο Terry Teagle (ποιος;) με 3 τέτοια παιχνίδια. Περισσότερα για εκείνον μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Να κάτι που ο Kobe και ο Melo δεν έχουν ‘’καταφέρει’’ ποτέ, δίχως βέβαια να πιστεύουμε πως δε θα μπορούσαν να το πράξουν.

➢ ‘’Φουλ του τρία’’ για τον Jaren Jackson Jr, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που είχε τουλάχιστον τρία τρίποντα και τρεις τάπες σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. (Δ.Χ)

Ups & Downs

⬆ Δύο σημαντικές κινήσεις οικονομικής στήριξης από NBAers, καθώς οι Αυστραλοί παίκτες της λίγκας² (με τη συνεργασία του players association του ΝΒΑ) έδωσαν 750.000 δολάρια ώστε να συνεισφέρουν στη βελτίωση της κατάστασης στην Αυστραλία μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές, ενώ ο Trae Young, μέσω του The Trae Young Foundation, βοήθησε ώστε να σβηστεί περίπου 1 εκ. ιατρικό χρέος 570 κατοίκων της Atlanta (περισσότερα για αυτή την ιστορία μπορείτε να διαβάσετε εδώ). 

⬆ Τρομακτική περίοδος φόρμας για τη Utah, με 8 σερί νίκες από τις 27 Δεκεμβρίου και έπειτα. To σύνολο ρολάρει σε επίθεση και άμυνα παρά την έλλειψη του Mike Conley και φυσικά σημαντικό μερίδιο σε αυτό έχει ο Donovan Mitchell, ο οποίος έχει αναλάβει ‘’point’’ καθήκοντα και το διαχειρίζεται με πολύ μεγαλύτερη ηρεμία σε σχέση με πέρυσι που -πολύ φυσιολογικά- είχε ζόρια. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι Jazz έχουν το καλύτερο point differential σε όλη τη λίγκα (+16,6), σύμφωνα με το Cleaning The Glass, ενώ η ανταλλαγή του Jordan Clarkson χαρίζει ως τώρα στη Utah ευκολότερο σκορ από το second unit. Tα βλέπετε οι υπόλοιποι; Ton Clarkson πήραν οι Jazz και είναι άχαστοι, πάμε λίγο με τις ανταλλαγές, να κινηθεί κάτι. 

⬆ Μία ένταση υπάρχει στον αέρα. Από το ''beef'' του Jimmy Butler με τον TJ Warren, μέχρι τα κόλπα του CP3 απέναντι στους Rockets που είδαμε παραπάνω και την -τίμια- προσπάθεια των Sixers να κερδίζουν Celtics και Bucks όποτε τους βρίσκουν απέναντι, δημιουργούνται ενδιαφέρουσες ιστοριούλες ανάμεσα σε ομάδες που λογικά θα βρίσκονται στα playoffs και πιθανόν να συναντηθούν στον πρώτο γύρο (ή μετέπειτα στην περίπτωση των Sixers με τους δύο πράσινους). Και μη ξεχνάμε πως, αργά ή γρήγορα, η ‘’κόντρα’’ μεταξύ Lakers και Clippers θα πάρει σάρκα και οστά. Δεν είναι κακό να χτίζεται λίγο κλίμα postseason και ας είναι ακόμη -αρκετά- νωρίς. 

⬇ Jim Boylen, άντε παράτα μας. Παίκτης σου είναι ξαπλωμένος στο παρκέ με τραυματισμό και συνεχίζεις το παιχνίδι, μέχρι να ντραπεί για σένα η αντίπαλη ομάδα και να κάνει εσκεμμένο φάουλ, ώστε να προχωρήσεις σε αλλαγή. Πάρε ένα time out, στην τελική χάλια δουλειά κάνεις με ό,τι σου έχει δοθεί στους Bulls, δεν είναι και τόσο σημαντικό αυτό το time out όσο ένας τραυματισμός αθλητή. Ή τέλος πάντων πάρε την καράφλα σου και φύγετε από τον πάγκο του Chicago, μπας και αναλάβει κάποιος πιο σοβαρός τον νεανικό πυρήνα που αφήνεις ανεκμετάλλευτο.  

⬇ Γραφικότητες (και) στη φετινή ψηφοφορία για το all-star game, κυρίως από τους φανζ των Lakers και Celtics, με Alex Caruso και Tacko Fall να φιγουράρουν στην πρώτη δεκάδα των guard της Δύσης και frontcourt της Ανατολής αντίστοιχα. Πως κάποτε έπαιρνε άπειρες ψήφους ο Pachulia (*γκουχ και οι Ελληνάρες ψήφιζαν τον Γιάννη χωρίς να έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο), ένα τέτοιο πράγμα. Τουλάχιστον ψηφίστε τον Theis ρε παιδιά. 

⬇ Παραμένοντας στο all-star game voting, ο κόσμος δεν είχε κανένα πρόβλημα να ψηφίζει και τραυματίες, με τους Kyrie Irving και Steph Curry να φιγουράρουν πολύ ψηλά. Ο πρώτος μάλιστα δήλωσε πως ‘’έχω ρίξει πολλή δουλειά σε αυτή τη λίγκα, είτε παίζω είτε όχι, θες να δεις ένα all-star game, και εγώ θα με ψήφιζα’’, συνεχίζοντας την τίμια προσπάθεια που κάνει -από τη φυγή του από το Cleveland και ύστερα- ώστε να τον αντιπαθήσουμε πλήρως. Κρίμα που το συμπαθές Brooklyn έχει μπλέξει με το Kyrie-drama. Από την άλλη, επιλογή τους ήταν, όπως και σχεδόν 1,5 εκ. κόσμου που τον ψήφισε για το all-star, οπότε υποθέτω πως μπορεί να καυχιέται όσο θέλει. (Δ.Χ)

To ταξίδι

To ποδαρικό στον νέο χρόνο για το ΝΒΑ κάθε άλλο παρά ευχάριστο ήταν, μιας και αυτό έγινε με τον θάνατο του ενδεχομένως εμβληματικότερου commissioner της Λίγκας, του David Stern. O Stern που είχε υποστεί εγκεφαλικό στις 12 Δεκεμβρίου του 2019 στη Νέα Υόρκη και έκτοτε νοσηλευόταν, χωρίς να καταφέρει εν τέλει να επανέλθει, αφήνοντας την τελευταία του πνοή την Πρωτοχρονιά, στα 77 του χρόνια. Ο Stern είχε αναλάβει Commissioner του NBA από το Board of Governors, τη συνέλευση των ιδιοκτητών των ομάδων, την 1η Φλεβάρη του 1984, διαδεχόμενος τον Larry O’Brien, παραδίδοντας τη θέση του στον Αdam Silver ακριβώς 30 χρόνια μετά, την 1η Φλεβάρη του 2014.

Τα χρόνια του σημαδεύτηκαν από μία σειρά από ιστορίες που μας έκαναν να τον θεωρούμε κατά καιρούς πρόσωπο μοχθηρό, με σημαντικότερη ενδεχομένως όλων την απομάκρυνση των αγαπημένων Sonics από το Seattle για την Oklahoma, το «στήσιμο» του draft του ’84 για να πάει ο Ewing στους Knicks, τα lock outs του ’99 και του 2011 (τα οποία ήταν σε σκληρή γραμμή εναντίων των παικτών), το veto της ανταλλαγής του Paul στους Lakers, που ενδεχομένως θα άλλαζε τα ‘10s όπως τα ζήσαμε.

Αν διαβάζετε ωστόσο αυτές τις γραμμές κριτικής στα πεπραγμένα του Stern στα ελληνικά, σε μεγάλο βαθμό αυτό οφείλεται πάνω από όλα και κύρια στην εξαιρετική στρατηγική γιγάντωσης του NBA από τον ίδιο τον Stern. Έχοντας αναλάβει σε μία περίοδο που ακόμα και οι τελικοί της λίγκας προβάλλονταν με χρονοκαθυστέρηση και όχι ζωντανά, κατάφερε κατά τη διάρκεια της θητείας του να την κάνει μία από τις πιο παγκόσμιες και καθολικά αναγνωρίσιμες μπράντες, ακραία κερδοφόρα τόσο για τους ιδιοκτήτες των ομάδων (τους προϊστάμενους/αφεντικά του), όσο και για τους πρωταγωνιστές του θεάματος, τους παίκτες.

Τα σχετικά επιτεύγματά του, όμορφα συγκέντρωσε και παρουσίασε ο Tas Melas των Νο Dunks (πρώην Starters) στο κάτωθι tweet:

https://twitter.com/TasMelas/status/1212488886783479808

(Νίκος Ραδικόπουλος)

Διαβάσαμε, μας άρεσαν και σας προτείνουμε

Σημειώσεις

  1. Αγώνες στους οποίους η διαφορά είναι μικρότερη των 5 πόντων στα 2 τελευταία λεπτά του αγώνα
  2. Aron Baynes (Phoenix Suns), Jonah Bolden και Ben Simmons (Philadelphia 76ers), Ryan Broekhoff (Dallas Mavericks), Matthew Dellavedova και Dante Exum (Cleveland Cavaliers), Joe Ingles (Utah Jazz), Thon Maker (Detroit Pistons) and Patty Mills (San Antonio Spurs)


Στατιστικά και λοιποί αριθμοί από Basketball Reference, stats.nba.com και espn.com, όπως αυτά ίσχυαν μέχρι την Κυριακή 12/01.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: We Got Playoffs #9: Πέντε εντελώς διαφορετικές παραστάσεις »

 

 PODCASTS

Basketballguru.gr 2018 All righs reserved.      Designed and Developed by Web Rely