Dimitris Paligkinis

Φοιτητής της πληροφορικής και λάτρης του μπάσκετ. Όταν δεν παίζω μπάσκετ μιλάω για αυτό. Υπέρμαχος της φράσης "τα στατιστικά είναι ο επιστημονικός τρόπος να πεις ψέμματα", έχω σαν σύμμαχο σε κάθε διαφωνία το basketball-reference. Ό,τι πιο κοντά σε θρησκεία έχω είναι το να είμαι σταθερά και επίμονα ανορθόγραφος, προκαλώντας την υπομονή του έντιτορ και των καθηγητριών μου στην έκθεση.

Το ψήσιμο ήταν περίφημο, η πρώτη ύλη ήταν μέτρια, δεν φταις εσύ. Να μια κλασική δικαιολογία, που χρησιμοποείται καθημερινά από τους fuckups της επικαιρότητας, όπως π.χ. 12χρονους υπουργούς. Ο Δημήτρης Παλλιγκίνης ψάχνει χαραμάδες για χιούμορ και τις βρίσκει, επιστρέφοντας σε αγαπημένες θεματικές, όπως ο Σωτήρης Τσαφούλιας, η "βόρεια" Βίκυ Φλέσσα και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο να κάνετε στα επόμενα 15 λεπτά, από το να ακούσετε ένα ακόμη επεισόδιο του κωμικού ποντκαστ του σάιτ.

Φαντάζεστε έναν κόσμο που χάνονται τα αρχεία από τις κάμερες ασφαλείας ή που γίνεται μοντάζ σε ηχογραφήσεις που αφορούν δυστυχήματα; Φαίνεται απίστευτο, έτσι δεν είναι; Ναι, αυτά δεν γίνονται, φίλε Δημήτρη Παλλιγκίνη.

Ο κωμικός podcaster του ιστοτόπου μας αναρωτιέται επίσης για τις αρμοδιότητες του επαγγελματος του εισαγγελέα και χαίρεται με την επιστροφή των πλαστικών καλαμακίων (ή καλαμακιών;).

Α, και χάνονται πια οι ασφαλίτες παιδιά, χάνονται.

 

Ποιος/ποια έχει τα κότσια να φτάσει μέχρι το τέλος του σημερινού "Κακά τα Ψέματα", προκειμένου να μάθει αν ο Πάνος Βλάχος έχει ρουφιάνο στο σάιτ ή στο αναγνωστικό κοινό μας;

Μέχρι εκείνο το σημείο βέβαια, θα περιπλανηθείτε με τον Δημήτρη στα Όσκαρ, στo υπουργείο πολιτισμού, στο κιτς της Μαρίνας Σάτι και στο τοξικό περιβάλλον του twitter.

Καλή ακρόαση, σε όλες τις πλατφόρμες.

Μετά το προηγούμενο, δηλητηριώδες επεισόδιο, η μητέρα του Δημήτρη ανησυχεί για μηνύσεις, προτείνοντας του παράλληλα και υπογείως νέους στόχους για τη σάτιρα. Βέβαια, τι νέοι στόχοι, όταν υπάρχουν οι Παλαιοχριστιανοί ή superstars που χρειάζονται στήριξη.

Νέο Κακά τα Ψέματα, με φινάλε που αρμόζει στη μέρα επίσης.

Σε ένα συγκινητικό επεισόδιο, στο οποίο ο Δημήτρης δεν δείχνει και τόσο συγκινημένος, το "Κακά τα Ψέματα" ρίχνει ευθεία βέλη στον Πάνο Βλάχο και δηλητηριώδεις αίχμες στον Άρη Πορτοσάλτε, υπό τον φόβο της μήνυσης και του κλεισίματος του σάιτ μας.

Ναι, παίρνουμε και αυτό το ρίσκο φίλες και φίλοι. Σαν να μπαίνουμε σε αεροπλάνο με παπά ή με τύπο μου μόλις έχει γεννήσει η γυναίκα του.

Φίλες και φίλοι οπαδοί των αιωνίων και της ΕΡΤ, πόση αξιοπρέπεια διαθέτετε;

Ο Dimitris Palligkinis περιγράφει ιδιότυπες καταστάσεις που δοκιμάζουν τα επίπεδα αξιοπρέπειας όλων, όπως π.χ. τη "συμμετοχή" μας στην ερωτική ζωή των ποδοσφαιριστών και στη διαμόρφωση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Όπως κάθε δεύτερη Τρίτη, το "Κακά τα ψέματα" είναι εδώ, απολαύστε υπεύθυνα.

 

Ώρα για ένα podcast-κωμωδία.

Αυτή την εβδομάδα, ο Δημήτρης περιγράφει το πώς φυγαδεύτηκε από το σινεμά, χωρίς να εκπληρώσει βασικές ανάγκες του. Επίσης, αποθεώνει τη Νικόλ Ελευθεριάδου για την αθλητική της ιδιότητα, στρέφει τα βέλη του στους clickbait τίτλους των μεγάλων σάιτ και απορεί με τις γνώμες των celbrities για σημαντικά θέματα.

(Εμείς είμαστε μικρό σάιτ, παρεμπιπτόντως.)

To πρώτο "Κακά τα ψέματα" της νέας χρονιάς παίρνει θέση! Παίρνει θέση για την απόλυση Γιοβάνοβιτς, για τον Νίκο Πορτοκάλογλου, όπως και για τη λύση σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα βασιλόπιτας.

O Dimitris Palligkinis περιλανιέται επίσης στη νυχτερινή Αθήνα, στα εφημερεύοντα νοσοκομεία-κέντρα διασκέδασης και στο άδειο μέτρο, που ίσως θα έπρεπε να εφημερεύει κι αυτό.

Καλή χρονιά και από το κωμικό podcast του ιστοτόπου μας.

Ένας διαγωνισμός για ξενοδοχεία ημιδιαμονής είναι δίκοπο μαχαίρι, διότι απειλεί την ίδια την ύπαρξη των ξενοδοχείων.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας.

Για να καταλάβετε πώς προκύπτει το συμπέρασμα, θα πρέπει δυστυχώς να ακούσετε το podcast του Δημήτρη Παλλιγκίνη, που μάλλον έχει επηρεαστεί από τη ριζοσπαστική λύση που έδωσε η κυβέρνηση για τη βία στα γήπεδα. Ξεκαρδιστικό φινάλε από την Ινδία επίσης.

Αναπολώντας τα χρόνια που δεν έπιανε σήμα στο μετρό και που ο Μυθριδάτης φιλοδοξούσε να διώξει την κυβέρνηση, ο Δημήτρης διακόπτει τον ειρμό του για να απαντήσει σε μυστήριες κλήσεις από το εξωτερικό (spoiler: τελικά δεν ήταν τόσο μυστήριες). Επίσης μοιράζεται τις εμπειρίες του από ένα πρόσφατο ταξίδι, όπου δεν δοκίμασε ούτε μία καλή τοπική σπεσιαλιτέ και αναρωτιέται αν φερόμαστε σωστά στους υπερήλικες στα social media.

Πολυσυλλεκτική η θεματική του κωμικού podcast μας, εν ολίγοις. Διαθέσιμο παντού.

Σελίδα 1 από 6

Basketballguru.gr 2018 All righs reserved.      Designed and Developed by Web Rely