Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 08:29

Pick & Π.Ο.Π.- 23: Ένα βήμα πιο κοντά

Από :

Η regular season της Basket League ετοιμάζεται να μας αποχαιρετίσει, ωστόσο ακόμη υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες που παρατείνουν την αγωνία. Η αγωνιστική ξεκίνησε νωρίτερα από ότι συνήθως, όταν Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός συνέχισαν με νίκες κόντρα σε Κολοσσό (εντός) και Πανιώνιο (εκτός) αντίστοιχα την περασμένη Παρασκεύη. Ωστόσο, το σαββατιάτικο πιάτο, ήταν σαφώς πιο ενδιαφέρον και γεμάτο, με τον Άρη να καθαρίζει άνετα στα Τρίκαλα, την ΑΕΚ να περνά αλώβητη από την Λάρισα και την Κύμη να κλειδώνει την είσοδο της στα playoffs απέναντι στο Ρέθυμνο. Στις αναμετρήσεις που έκλεισαν την 23η αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση του Λαυρίο, σε ένα κατά κοινή ομολογία πολύ καλό παιχνίδι με σασπένς, ενώ ο Προμηθέας, αν και δυσκολεύτηκε σε ορισμένα σημεία, πρόσθεσε άλλη μια εντός έδρας νίκη στο σακούλι του κόντρα στον Κόροιβο. Ας δούμε αναλυτικά τη σύνοψη του ΠΣΚ μέσα από τις γνωστές μας ενότητες.

Η Πρώτη Πεντάδα

1: Ο Άρης, με καλή απόδοση σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού, κέρδισε στα Τρίκαλα την ομώνυμη ομάδα κι έκανε αποφασιστικό βήμα προκειμένου να... ξεμπλέξει όσο το δυνατόν ταχύτερα από τις χαμηλές θέσεις, με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για να συμβεί αυτό. Ο 24χρονος κόμπο γκαρντ είχε πολυδιάστατη παρουσία με 17 πόντους (7/7 διπ, 1/5 τριπ), 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κερδισμένα φάουλ, 1 κλέψιμο, 25 ranking και συνέπεια στην άμυνα, προκειμένου να συνθέσει ένα τρομερό δίδυμο νίκης μαζί με τον Ivan Maras, όπως θα δείτε και παρακάτω. Ο διεθνής περιφερειακός βγήκε μπροστά, έβγαλε προσωπικότητα και κάλυψε επάξια τα λεπτά του - ανέτοιμου να αγωνιστεί για μεγάλο χρόνο - Γιάννη Αθηναίου. Αυτό ήταν το πρώτο «διψήφιο» ματς του Μποχωρίδη, μετά την 19η αγωνιστική στην Λάρισα. Ο Άρης τον χρειάζεται πολύ αυτήν την περίοδο.

2: Η Κύμη σφράγισε και μαθηματικά τη συμμετοχή της στα playoffs του πρωταθλήματος, καθώς κόντρα στο Ρέθυμνο πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, σε μια συνάντηση όπου ο Άγγελος Τσαγκαράκης ήταν εκπληκτικός και δημιούργησε νέα προσωπικά ρεκόρ καριέρας σε πόντους, εύστοχα τρίποντα και χρόνο συμμετοχής. Πάτησε παρκέ για κάτι περισσότερο από 36 λεπτά, έχοντας στο ενεργητικό του 22 πόντους (1/3 διπ, 5/10 τριπ, 5/5 βολές), 4 τελικές πάσες, 2 ριμπάουντ, 2 κερδισμένα φάουλ και 19 μονάδες αξιολόγησης. Με όπλο του το περιφερειακό σουτ, ο έμπειρος σκόρερ με γαλλικές ρίζες, έκανε μεγάλη ζημιά στην άμυνα των Κρητικών, πέτυχε σημαντικά καλάθια κι επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους εκτελεστές προσωπικών στην λίγκα, όντας «άχαστος» (61/69 - 88.4% σε 44 συμμετοχές κατά την τελευταία διετία).

3: Ήρθε πρόσφατα στον ΠΑΟΚ κι η αλήθεια είναι πως μέχρι πρότινος έμοιαζε να... ψάχνεται. Ο λόγος για τον Terran Petteway, ο οποίος όσο κυλούν οι μέρες δείχνει να προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στην ελληνική πραγματικότητα, κάτι που επιβεβαίωσε εμφατικά με μια επιβλητική εμφάνιση κόντρα στο Λαύριο. Οι ασπρόμαυροι πήραν, έστω και δύσκολα, το πολύτιμο ροζ φύλλο, με τον 25χρονο swingman να «οργιάζει» με 34 πόντους (12/17 σουτ, 7/12 βολές), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 38 ranking σε λιγότερο από 34 λεπτά! Δε χωρά αμφιβολία πως ο πρώην παίκτης της Ναντέρ ήταν ο MVP ενός πραγματικού ντέρμπι, εχοντας καταλυτική παρουσία στην crunch time - σημείωσε 15 από τους 30 πόντους του ΠΑΟΚ στο τέταρτο δεκάλεπτο. Έβγαλε ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο, είχε σε γενικές γραμμές σωστές επιλογές στην επίθεση και κάπως έτσι μας έδωσε ένα πραγματικά μεγάλο δείγμα των δυνατοτήτων και της ποιότητας του.

4: Η επιστροφή της ΑΕΚ στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά από δύο «κολλητές» ήττες, συνδυάστηκε με άλλη μια πολύ αποδοτική ημέρα στην... δουλειά για τον Vince Hunter. Ο 24χρονος Αμερικανός ολοκλήρωσε την εκτός έδρας επικίνδυνη αποστολή της ομάδας του απέναντι στον Γυμναστικό με 18 πόντους (7/9 διπ, 4/6 βολές), 5 ριμπάουντ, 2 τάπες, 2 κλεψίματα και μια ασίστ σε 22 λεπτά. Ο νεαρός ψηλός όχι μόνο βοήθησε επιθετικά τους κιτρινόμαυρους, τελειώνοντας συνήθως υποδειγματικά τις φάσεις κοντά στο καλάθι, αλλά προσέφερε κι αρκετές αμυντικές λύσεις, με στιβαρή παρουσία και συγκέντρωση. Αξίζει να επισημάνουμε πως με την υψηλή επιθετική του συγκομιδή, αλλά και τους 25 βαθμούς που πήρε στην αξιολόγηση, συνέτριψε τα προηγούμενα ρεκόρ που κατείχε (13π/19 PIR) στην ελληνική λίγκα, συνυπολογίζοντας και το παλαιότερο πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό. Μια μεταγραφή που έχει βγει χωρίς υπερβολή... λίρα εκατό στην Ένωση.

5: Μετά από μια περίοδο "άγονων" εμφανίσεων, ο Ivan Maras ήταν εμφανώς ανεβασμένος κι έκανε την διαφορά για τον Άρη στο σημαντικό διπλό επί των Τρικάλων. Ο 32χρονος σέντερ κατέγραψε double double - το δεύτερο φετινό του - με 18 πόντους (8/12 σουτ, 2/4 βολές) και 12 ριμπάουντ (5 επιθετικά), ενώ είχε επίσης μια ασίστ, μια τάπα κι ένα κλέψιμο. Συγκέντρωσε 25 μονάδες στο ranking, σε σχεδόν 31 λεπτά δράσης, και γενικώς κυριάρχησε σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι, από βαθμολογικής άποψης, όπου ο κόουτς Αγγέλου τον είχε μεγάλη ανάγκη για να διαφυλάξει την ρακέτα του σε άμυνα κι επίθεση. Δεν πήρε καμία προσπάθεια πίσω από τα 6.75 μέτρα, γνωρίζοντας πως μέχρι στιγμής στη σεζόν ήταν αρκετά άστοχος από μακριά, στοιχείο που τον έκανε να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο inside παιχνίδι με αποτέλεσμα να βελτιώσει κατακόρυφα την επιθετική του αποτελεσματικότητα. Πολύ ώριμη και «γεμάτη» παρουσία.

X - Factor: Η σημασία του (επιθετικού) ριμπάουντ

Προ ολίγων εβδομάδων, όταν η Μπαρτσελόνα έφευγε με νίκη από το ΣΕΦ έναντι του Ολυμπιακού για την EuroLeague, ο κόουτς Pesic δήλωσε πως η συγκομιδή των 50 ριμπάουντ για την ομάδα του ήταν κάτι που δεν είχε ξαναδεί στην πολυετή καριέρα του. Στα Τρίκαλα, σε ελαφρώς μικρότερο βαθμό, ένα παρόμοιο έργο επαναλήφθηκε, με θύτη τον «διψασμένο» Άρη. Οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου μάζεψαν 47 ριμπάουντ, με τους Douvier (15) και Maras (12) να ηγούνται στη συγκεκριμένη κατηγορία της στατιστικής. Ο Άρης, παρά το μέτριο δεύτερο δεκάλεπτο, ουδέποτε έχασε τον έλεγχο της αναμέτρησης, με τα ριμπάουντ να αποδεικνύονται καθοριστικά προκειμένου να επιτευχθεί αυτό. Η άμυνα του επέτρεψε μόλις ένα επιθετικό στους παίκτες των Τρικάλων, ενώ οι δικοί του αντίστοιχα πήραν 18, εξασφαλίζοντας κάμποσους πόντους από έξτρα κατοχές. Ήταν ένα παιχνίδι όπου βλέποντας το εκ πρώτης όψεως, αλλά και κοιτάζοντας το πιο διεξοδικά μετά την λήξη του, παρατηρεί κανείς πως ο Άρης έκανε πολλά βασικά πράγματα τουλάχιστον ικανοποιητικά, εξού και ένα πραγματικά άνετο διπλό.

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ, η αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και Κολοσσού ξεκίνησε με τους Ροδίτες να μπαίνουν δυναμικά και να βρίσκονται σε επαφή με το σκορ μετά την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου (24-24). Ωστόσο, το ματς τελικά δεν εξελίχθηκε σε ντέρμπι, με τους γηπεδούχους να απλοποιούν κατά πολύ τα πράγματα στις δύο επόμενες περιόδους, ανεβάζοντας απόδοση κι ένταση. Σημαντικός παράγοντας για να συμβεί αυτό, ήταν η εξαιρετική δημιουργικά ημέρα των παικτών του κόουτς Pascual, με 22 τελικές πάσες έναντι μόλις 7 λαθών. Ο Καλάθης πρόλαβε σε σχεδόν 17 λεπτά να μοιράσει 10, ενώ το δίδυμο των Denmon - Lekavicius έδωσε συνδυαστικά άλλες 9, σε μια πολύ καλή μέρα για το backcourt του τριφυλλιού. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην είχε πολλούς παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (μόνο Singleton – Βουγιούκας ξεχώρισαν), αλλά είχε πολυφωνία, με λίγο - πολύ όλους τους παίκτες να συνεισφέρουν (σκόραραν κι οι 12) κι αυτό αρκούσε.

MVP

Δύο μεγάλα τρίποντα του Βαγγέλη Μάντζαρη στο τελευταίο δίλεπτο της συνάντησης του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο ήταν αρκετά για να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα. Αυτά έσωσαν τους ερυθρόλευκους από πιθανή γκέλα, ενώ παράλληλα στέρησαν από τους κυανέρυθρους τις ελπίδες για μια σπουδαία νίκη που θα άλλαζε άρδην το σκηνικό στις τελευταίες θέσεις. Με το σκορ στο 65-69, οι γηπεδούχοι προετοίμαζαν την αντεπίθεση τους για να... κλέψουν το παιχνίδι, ωστόσο ο 28χρονος πλειμέικερ είχε διαφορετική γνώμη, βάζοντας ένα μεγάλο σουτ που έστειλε την διαφορά στο +7. Οι παίκτες του κόουτς Ζιάγκου συνέχισαν να πιέζουν κι αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι (68-72 ενάμιση λεπτό πριν το τέλος), όμως ο έμπειρος άσσος απάντησε εκ νέου, ξανά με τρίποντο, για να επαναφέρει την διαφορά σε επίπεδα όπου η κατάσταση ήταν επί της ουσίας μη αναστρέψιμη. Η προσπάθεια κι η θέληση του Πανιωνίου ήταν τρομερή, όπως αξιοθαύμαστη ήταν κι η ψυχραιμία του Μάντζαρη στα κρίσιμα σημεία. Για την ιστορία, είχε συνολικά 12 πόντους (3/6 τριπ, 3/4 βολές), δύο ριμπάουντ και μια ασίστ.

Danger Zone - Weekly Watch: Μεγάλος κερδισμένος ο Άρης

Το σύνολο του κόουτς Αγγέλου ήταν το μοναδικό από όσα βρίσκονται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, το οποίο κατάφερε να κερδίσει μέσα στο προηγούμενο τριήμερο, εκμεταλλευόμενο παράλληλα τις απώλειες των «από κάτω» για να... ξεφύγει κάπως. Η νίκη στα Τρίκαλα βελτιώνει το ρεκόρ της ομάδας, τη στιγμή που οι υπόλοιπες ομάδες ηττήθηκαν και παρέμειναν κολλημένες στις θέσεις που βρίσκονταν. Τίποτα δεν έχει τελειώσει πάντως:

ΟΜΑΔΑ

24η

25η

26η

ΡΕΚΟΡ

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΤΡΙΚΑΛΑ

@ΑΡΗΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

8-15

ΑΡΗΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΡΕΘΥΜΝΟ

@ΚΟΛΟΣΣΟΣ

8-15

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ

@ΛΑΥΡΙΟ

ΟΣΦΠ

@ΠΑΟΚ

8-15

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

@ΑΡΗΣ

ΠΑΟΚ

@ΡΕΘΥΜΝΟ

7-16

ΚΟΡΟΙΒΟΣ

ΠΑΟ

@ΚΥΜΗ

ΤΡΙΚΑΛΑ

7-16

Τα πράγματα θα απλοποιηθούν κατά πολύ για τους κίτρινους εάν καταφέρουν την επόμενη αγωνιστική να «υποτάξουν» στην έδρα τους τον Πανιώνιο. Το παιχνίδι θα είναι πραγματικό ντέρμπι, αλλά έχουμε την εντύπωση πως το ματς - φωτιά για τους κυανέρυθρους, είναι εκείνο με τον ΠΑΟΚ, στο κλειστό τους, την 25η αγωνιστική. Από την άλλη, ευκαιρία να καθαρίσει έχει και το Ρέθυμνο που φιλοξενεί τα - υποβιβασμένα - Τρίκαλα. Οι αποστολές του ΓΣΛ, αλλά και του Κοροίβου, είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Η (πολυπόθητη) τρίτη θέση

Εδώ κι αρκετά χρόνια στην Basket League, η θέση πίσω από τους δύο "μεγάλους", έχει αποκτήσει ένα ιδιαίτερο πρεστίζ για τις υπόλοιπες ομάδες της λίγκας, παρά το γεγονός πως δεν δίνει κάποιον τίτλο. Αφένος διότι τις βάζει με ανεβασμένη ψυχολογία στα playoffs, αφετέρου επειδή τους εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κατάταξη που ισοδυναμεί με πλεονέκτημα έδρας στους μικρούς τελικούς (όπου συνήθως οδηγούνται). Εάν το πρωτάθλημα έληγε αύριο το πρωί, θα την κατακτούσε ο Προμηθέας, αφού υπερτερεί έναντι του ΠΑΟΚ στην ισοβαθμία (τον έχει κερδίσει δύο φορές). Δείτε τα εναπομείναντα παιχνίδια τους:

ΟΜΑΔΑ

24η

25η

26η

ΡΕΚΟΡ

ΠΑΟΚ

@ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

@ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ

15-8

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

@ΑΕΚ

ΛΑΥΡΙΟ

@ΟΣΦΠ

15-8

ΑΕΚ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

@ΠΑΟ

ΚΥΜΗ

14-9

Ωστόσο, ας μη ξεχνάμε πως στο παιχνίδι έχει μπει δυνατά κι η ΑΕΚ, παρότι βρίσκεται πιο πίσω σε νίκες, μετά το διπλό της στην Λάρισα. Το πρόγραμμα των κιτρινόμαυρων θεωρείται καλό, αρκεί να σταθούμε στο γεγονός πως θα παίξει 2/3 στην έδρα της, την ώρα που ΠΑΟΚ και Προμηθέας θα αγωνιστούν δύο φορές μακριά από τις δικές τους. Ενδέχεται λοιπόν το όριο των 16 νίκων να καθορίσει τελικά την ομάδα που θα βγει τρίτη.

Χάνοντας με στιλ: Μόνοι τους και όλοι τους

Το δίδυμο των Dejan Kravic (22π, 13ρ, 1μπλ, 29 PIR) και Markieth Cummings (22π, 13 κερδ. φάουλ, 8ρ, 2α, 27 PIR) ζόρισε αρκετά τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Πανιώνιος, αν κι ήταν αξιοπρεπέστατος, δεν κατάφερε να αποκομίσει κάτι περισσότερο από μια τιμητική ήττα. Αμφότεροι εθέσαν προς επίλυση πολλά προβλήματα στην ερυθρόλευκη άμυνα, αλλά δεν είχαν την απαραίτητη υποστήριξη από την υπόλοιπη ομάδα. Παρόμοιο σκηνικό και στα Τρίκαλα, με τους γηπεδούχους να βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στους Λούντζη (17π, 8ρ, 2α) - Richardson (17π, 4 κερδ. φάουλ, 1α, 1κλ), οι οποίοι σημείωσαν μαζί παραπάνω από τους μισούς πόντους της ομάδας τους απέναντι στον Άρη. Για άλλη μια αγωνιστική ο Steve Burtt (28π, 3α, 1ρ) πιστοποίησε την επιθετική του κλάση, αλλά αυτή δεν αρκούσε να για να κερδίσει ο ΓΣΛ την ΑΕΚ, ενώ στην Πάτρα ο DeCosey (24π, 5κλ, 4ρ) του Κοροίβου σήκωσε την ομάδα στις πλάτες του, χωρίς πάντως να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τέλος, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στον - γνωστό και μη εξαιρετέο, πλέον - McKenzie Moore (22π, 5ρ, 3α, 8 κερδ. φάουλ) του Λαυρίου, ο οποίος πρόσθεσε στην Πυλαία ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση στο φετινό ενεργητικό του.

Το αβατάριον (x2)

Η επιθετική αφλογιστία των Ανδρέα Χριστοδούλου (2π, 1/8 σουτ, -1 ranking σε 23') και Kevin Langford (2π, 1/7σουτ, -1 ranking σε 30') κόστισε, σε σημαντικό βαθμό, σε Ρέθυμνο και Γυμναστικό αντίστοιχα. Ο 23χρονος swingman έμεινε 5.2 πόντους μακριά από τον φετινό του Μ.Ο. στην επίθεση απέναντι στην Κύμη, ενώ ο βετεράνος ψηλός 6.8 χαμηλότερα από τον αντίστοιχο δικό του κόντρα στον Προμηθέα. Αν και ο Χριστοδούλου έχει κάνει συμπαθητική σεζόν μέχρι στιγμής, το τελευταίο διάστημα μοιάζει ντεφορμέ. Από την άλλη, ο αδερφός του άλλοτε κορυφαίου σκόρερ της EuroLeague, έχει μεν δώσει ορισμένες λύσεις στην ομάδα από την Αμαλιάδα από τη στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά στο «Δ. Τόφαλος» πραγματοποίησε τη χειρότερη του εμφάνιση. Πλέον καλούνται να επανέλθουν στα φυσιολογικά τους στάνταρ απόδοσης, στα τρία τελευταία κρίσιμα παιχνίδια που απέμειναν για τις ομάδες τους, όπου το κίνητρο θα είναι προφανώς ανεβασμένο.

Extras

  • Το Λαύριο αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές κι αυτό μοιραία το έχει φέρει μακριά από την τρίτη θέση της βαθμολογίας, την θέση δηλαδή όπου πέρασε πολλές εβδομάδες, είτε μόνο, είτε ως συγκάτοικος. Στο παιχνίδι, λοιπόν, με τον Γυμναστικό που ακολουθεί, το Λαύριο μόνο αδιάφορο δεν θα είναι, αντιθέτως θα θέλει να επανέλθει μετά από καιρό στα νικηφόρα αποτελέσματα, γεγονός που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του κόουτς Σκουρτόπουλου που «καίγεται» βαθμολογικά.
  • Τέταρτο συνεχόμενο εντός έδρας του Παναθηναϊκού όπου οι πράσινοι δεν επιτρέπουν περισσότερους από 70 πόντους στον αντίπαλο τους. Δέχθηκαν 63 από τον Κολοσσό, με το παθητικό τους στα τρία προηγούμενα παιχνίδια να περιορίζεται σε 63 (με Άρη), 64 (με Κύμη) και 53 (με Πανιώνιο). Τελευταία ομάδα που έπιασε το συγκεκριμένο φράγμα ήταν ο ΓΣΛ, πριν από δύο μήνες. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Pascual στην Basket League είναι εξαιρετική.
  • Για τον Βασίλη Σπανούλη που έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Basket League (του επαγγελματικού πρωταθλήματος δηλαδή), θα γνωρίζετε ήδη. Μάθετε όμως πως τα 5 εύστοχα τρίποντα του Ιωάννη Παπαπέτρου κόντρα στον Πανιώνιο αποτελούν ρεκόρ καριέρας με τον Ολυμπιακό, ενδεικτικό και της εξαιρετικής αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκεται εσχάτως ο 24χρονος διεθνής φόργουορντ. Σε δύο περιπτώσεις (κόντρα στο Λαύριο στον πρώτο γύρο και με την Κηφισιά εντός έδρας την περίοδο 2015-16) είχε πετύχει από 4, επίδοση που κατάφερε να προσπεράσει στη Νέα Σμύρνη.
  • Παρομοίως, αντίστοιχο επίτευγμα και για τον Gary Bell του Άρη, με τα 5 εύστοχα τρίποντα που είχε στα Τρίκαλα. Δύο φορές φέτος είχε από 3 (με Παναθηναϊκό και Προμηθέα εντός έδρας) και παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος, προερχόμενος από τραυματισμό, δεν φάνηκε επηρεασμένος, με αποτέλεσμα να σπάσει σχετικά εύκολα, όπως αποδείχθηκε, το προσωπικό του season-high.
  • Διψήφιο έγινε το αρνητικό σερί των Τρικάλων, με τις διαδοχικές ήττες της ομάδας να είναι πλέον 10. Χωρίς ροζ φύλλο εδώ και 86 ημέρες, δεν κατάφεραν να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην Α2 κατηγορία.

 

 PODCASTS

Basketballguru.gr 2018 All righs reserved.      Designed and Developed by Web Rely