Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 16:42

ΝΒΑ roundtable: Ομάδες για ξενύχτια και ομάδες για ανάθεμα

Aπό :

Κυρίες και κύριοι (και μικρά παιδιά), η NBA season 2021-22 είναι στην αφετηρία της και εμείς την καλοσορίζουμε με δύο roundtables. Εφτά contributors του Basketball Guru απαντούν σε μία σειρά ερωτήσεων για τους παίκτες και τις ομάδες που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις, αλλά και για όσους και όσες αντίστοιχα θα απογοητεύσουν. Σειρά σήμερα παίρνουν οι ομάδες. 

 1. Mε τo ΝΒΑ να επιστρέφει στην κανονικότητά του, έστω και με μικρότερη της συνηθισμένης offseason, ποια είναι η ομάδα που ανυπομονείτε να δείτε περισσότερο;

Γιάννης Χάτσιος: Αν και απεχθάνομαι τις ζωολογικές μεταφορές για αθλητές, επιτρέψτε μου μια μικρή εξαίρεση, γιατί στο Houston υπάρχουν ένα σωρό “σκυλιά και άλογα” που μπορεί να μην κερδίσουν πολλά παιχνίδια, αλλά θα μας δώσουν πολύ ενδιαφέρουσες βραδιές και αρκετά κιλά ιδρώτα σε αντιπάλους που θα στηθούν χαλαροί απέναντί τους. Jalen Green, Kevin Porter Jr., Ja’Sean Tate, Christian Wood, Alperen Sengun, Kenyon Martin Jr., Josh Christopher. Consider me sold!

Gus Χρυσοχού: Είμαι πολύ περίεργος για τους φετινούς Bulls. Ο Billy Donovan έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα τετράδα στα χέρια του, στα πρόσωπα των DeMar DeRozan, Nikola Vucevic, Zach LaVine και Lonzo Ball και έχει δείξει πως μπορεί να καθοδηγεί ομάδες και με χειρότερα ρόστερ. Η Ανατολή είναι σαφώς πιο ενισχυμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο αυτό κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το project των Bulls. Αν, δε, προσθέσει κανείς τους Patrick Williams και Coby White στην εξίσωση, γίνεται σαφές πως το Chicago δεν θα είναι αμελητέα ποσότητα φέτος. 

Δημήτρης Χ.: Στην πραγματικότητα σχεδόν όλη την ανατολική περιφέρεια, που φέτος είναι πιο fun από ποτέ. Θα περιοριστώ όμως σε δύο: Celtics, γιατί πιστεύω πως ήρθε η ώρα για το πραγματικό ξεπέταγμα πίσω από το υπέροχο δίδυμο Tatum-Brown, και Bulls, γιατί στην τελική μου αρέσει η επίθεση και το προσωπικό σκοράρισμα. DeRozan με την μπάλα πάνω του από φέτος, LaVine στα top του, Ball-Vucevic-Williams-Coby White και οι κόκκινες (ή λευκές) φανέλες μέσα στο United Center -που η γενιά μου είναι οριακά προγραμματισμένη να γουστάρει, ο συνδυασμός προβλέπεται σούπερ διασκεδαστικός. 

Δημήτρης Βούρδας: Είχα ψηθεί ξανά για τους Celtics, αλλά δύο βασικοί κόλλησαν κορονοϊό, ο δεύτερος playmaker έσπασε τη μύτη του κι ο βασικός guard έχασε την πτήση του και τιμωρήθηκε από την ομάδα. Όλα αυτά σε πέντε ημέρες στην preseason. Αυτό με εκνεύρισε αρκετά, έτσι ώστε να προβώ στο απονενοημένο διάβημα και να δώσω την ψήφο μου σε αυτό το ερώτημα του roundtable σε άλλη ομάδα. 

Θα πω λοιπόν Warriors γιατί με υγιή Klay θα δούμε αίσχη στο παρκέ και Sixers γιατί σε πιθανή επιστροφή του Ben Simmons θα δούμε γιούχα οπαδών σε παίκτη της ομάδας τους, κάτι για το οποίο τρελαίνομαι γενικά και σκοπεύω να μην χάσω ούτε δευτερόλεπτο από τα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της Philadelphia. 

Pete Seizis:To Houston. Μου αρέσουν γενικότερα τα projects των ομάδων που κάνουν total rebuild μέσω του draft. Οπότε ο νεανικός κορμός των Rockets, o Jalen Green, ο Sengun, είναι λόγος για να τους βλέπω περισσότερο.

Νίκος Ραδικόπουλος: Δεν ξέρω τι να απαντήσω εδώ αλήθεια. Το πυρηνοκίνητο Brooklyn, οι Lakers των LeBron-AD-Westbrook, οι Πρωταθλητές Bucks, οι Warriors με την επιστροφή Klay και τα μαγικά του Curry, τα διαφορετικά μαγικά του Jokic στο Denver, το Dallas της Αγνής Σλοβένικης Καύλας, η γεμάτη όσο δεν πάει Atlanta, τα νεανικά Memphis, Houston, Orlando, Cleveland, Detroit και Oklahoma, για τους όποιους, διαφορετικούς τo καθένα, λόγους, το περίεργο fit στο Chicago, το mid-tier της Ανατολής, με Hornets, Wizards Raptors και Pacers, η προσπάθεια της Νέας Ορλεάνης να μην πετάξει μία ακόμα χρονιά στα σκουπίδια;. Είναι από τις χρονιές που δεν υπάρχει ομάδα χωρίς κάτι ενδιαφέρον στα ξεκινήματα της σεζόν. Αν πρέπει να ξεχωρίσω μία από τις παραπάνω καταστάσης, ας πάω με μια hipster απάντηση, και τους Pacers. Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον -ιδίως αν καταφέρουν να παρουσιαστούν άπαντες υγιείς κάποια στιγμή- να δω ποιο το ταβάνι όλων αυτών των πολύ ταλαντούχων παικτών στα χέρια του Carlisle.  

Leon T.: Οι Grizzlies εφόσον συνεχίσουν το περσινό στυλ μπάσκετ. Morant και JJJ είναι εντυπωσιακοί και οι νεαροί ρολιστες Bane, Clarke, Tillman, Brooks θα μου κρατήσουν το ενδιαφέρον. Επίσης έχω περιέργεια να δω και τους Orlando Magic. O Suggs ήταν ο δεύτερος καλύτερος παίκτης του draft για μένα και ο Okeke περιμένω να είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις. Βάλτε δίπλα πολλούς αξιόλογους νεαρούς παικτες και έναν νέο προπονητή, οπότε θα έχουν την προσοχή μου στο ξεκίνημα της σεζόν.

 2. Πρόπερσι ήταν οι Grizzlies και πέρσι ήταν οι Knicks. Φέτος ποια είναι η ομάδα που θεωρείτε πως θα είναι η έκπληξη της σεζόν;

Γιάννης Χάτσιος: Minnesota Timberwolves, τα έχει πει προ πολλού ο Χρυσικός. 

Gus Χρυσοχού: Ίσως οι Hornets. Αν ο LaMelo Ball μείνει υγιής και για τα 82 παιχνίδια και ο Terry Rozier δεν χρειαστεί να δημιουργεί και να σκοράρει ταυτόχρονα, εκτιμώ πως έχουν ένα καλό σύνολο για να υπερβούν τον εαυτό τους. Το θέμα της υγείας ισχύει -ίσως περισσότερο από τον καθένα- και για τον Gordon Hayward, o οποίος αν μείνει γερός αναμφίβολα θα δώσει μεγάλη ώθηση στη Charlotte. Από εκεί και πέρα περιμένω μια σταθερότητα φέτος από τον Miles Bridges και όχι να επιδίδεται σε σκαμπανεβάσματα, ενώ έχω μια ανυπομονησία για το πως θα “κολλήσει” ο Kelly Oubre στην νέα του ομάδα. PJ Washington και Mason Plumlee συμπληρώνουν μια ενδιαφέρουσα εικόνα, ενώ ο rookie James Bouknight αναμφίβολα θα έχει μεγάλη προσοχή πάνω του. Συνεπώς βλέποντας αυτό το ρόστερ και αν τα πάντα συνωμοτήσουν θετικά για εκείνους, γιατί να μην είναι οι Hornets η φετινή έκπληξη;   

Δημήτρης Βούρδας: Θεωρείται έκπληξη όταν η ομάδα δεν μπει καν στα playoffs; Γιατί θα πω και εγώ τους Hornets, που θα τερματίσουν όμως στην όγδοη θέση της ανατολικής περιφέρειας, θα χάσουν δύο φορές  στα play-ins και θα μείνουν εκτός, παρά το γεγονός ότι θα συναρπάσουν και πάλι με το small ball, την τρεχάλα, τις απογειώσεις του Miles Bridges και την άμυνα ζώνης που θα παίζουν γιατί ο πιο ψηλός παίκτης της πεντάδας θα είναι 2,01.

Δημήτρης Χ.: Θα δικαιώσω τον Χάτσιο και θα πω πράγματι πως ήρθε η ώρα των Timberwolves να παίξουν επιτέλους βάσει του ταλέντου που υποδεικνύει το ρόστερ τους. Τα έγραψε και ο Leon στα previews για τη σεζόν που τρέξαμε την προηγούμενη εβδομάδα, οι Wolves με την τριάδα Towns-Russell-Edwards στο παρκέ έδιναν +8,3 πόντους ανα 100 κατοχές, επίδοση που τους τοποθετεί ανάμεσα στους καλύτερους της Λίγκας. Μιλάμε για σούπερ επιθετικό ταλέντο, από τρεις παίκτες που έχουν επιλεχθεί στην κορυφή των drafts και δεν μπλέκει ο ένας στα χωράφια του άλλου, δεν κουτουλάνε. Την τριάδα συμπληρώνουν ο σουτέρ-σκόρερ Malik Beasley, οι ρολίστες Okogie-McDaniels-Nowell και ο έμπειρος Pat Beverley. Μια χαρά, ρόλοι μοιρασμένοι, ώρα να έρθουν οι νίκες εκεί στην Minnesota.

Pete Seizis:  Δεν βλέπω κάποια ομάδα που μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη για τη φετινή σεζόν. Δεν μπορώ να πω ως τέτοια τους Warriors που πιστεύω να είναι υγιείς και να φτάσουν πάλι ψηλά.

Νίκος Ραδικόπουλος: Η δική μου ανάγνωση στη Λίγκα λέει πως θα είναι μία εκ των Wizards, Pacers, Raptors. Είναι οι τρεις ομάδες που για διαφορετικούς λόγους μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω από τις αρχικές για αυτές προβλέψεις. Οι Wizards γιατί έχουν υποτιμηθεί από τη φυγή Westbrook, διαθέτουν έναν από τους σταθερά καλύτερους scorers της Λίγκας (Beal), ενώ το φετινό τους βάθος είναι κάτι που σπάνια συναντάται σε μη top ομάδες. Οι Raptors επιστρέφουν σπίτι τους, δεν θα χτυπηθούν ξανά με covid όπως πέρσι, όταν στην ουσία κατέβαζαν την G-League τους και έχουν τον καλύτερο προπονητή της Λίγκας στον πάγκο τους. Οι δε Pacers, έρχονται από μία χρονιά που έπαιζαν ξύλο παίκτες με assistants μέσα στο γήπεδο, δεν γούσταρε άνθρωπος τον προπονητή και γενικά ήταν ένα χάλι. Τα αρχικά ποσοστά δείχνουν να περιμένουν και τις τρεις αυτές ομάδες στα ίδια επίπεδα νικών με τα περσινά τους. Ε, δεν βλέπω πως, έχοντας και οι τρεις πολύ καλύτερες συνθήκες φέτος από ό,τι πέρσι, δεν θα ξεπεταχτεί μία (τουλάχιστον) εξ αυτών σε παραπάνω από το αναμενόμενο επίπεδο. Τώρα ποια θα είναι αυτή; Μάλλον θα πάω -και πάλι- με τους Pacers (αν αυτοί είναι υγιείς).  

Leon T.: Θα πάω και εγώ με Timberwolves.

3. Αντίστοιχα, ποια θα απογοητεύσει τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί για αυτήν;

Γιάννης Χάτσιος: Εντάξει νομίζω πως πέρσι διάλεξα, ή σκεφτόμουν να διαλέξω τους Bucks, οπότε μην ποντάρετε και τα σπίτια σας με βάση τις προβλέψεις μου, αλλά δεν έχω πειστεί καθόλου με τους Heat. Lowry, Tucker και Butler σημαίνει πόνος για κάθε αντίπαλος, αλλά μεταξύ τους αθροίζουν πάνω από 100 χρόνια και στις θέσεις 3-4 υπάρχει μεγάλο κενό πίσω από τον Duncan Robinson. Δεν υπάρχει ίχνος βάθους στις θέσεις αυτές, σε βαθμό που μπορεί να επιστρατευτεί ο ΚΖ Okpala, πράγμα που, σε αυτό πιστέψτε με, δεν θέλει ούτε ο ίδιος. Τουλάχιστον ανανέωσε ο Haslem.

Gus Χρυσοχού: Έχω την αίσθηση πως η φετινή πορεία των Knicks θα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με την περσινή. Το πως θα κολλήσει ο Kemba Walker με την ομάδα της πολης του, το αν ο Evan Fournier θα καταφέρει να σηκώσει στους ώμους του τον ρόλο του bomber και το αν οι νεαροί Toppin και Barrett θα κάνουν το step-up, είναι μερικά από τα καίρια ερωτήματα για τους φετινούς Knicks. Δεν βλέπω πως δε θα στραβώσει κάτι από όλα αυτά, συμπαρασύροντας την απόδοση της ομάδας. Για τους φίλους των Knicks, ελπίζω να βγω λάθος.

Δημήτρης Χρυσικός: Οι Sixers, πολύ απλά γιατί έχουν δημιουργήσει ένα χάος γύρω από το σκηνικό με τον Ben Simmons και μπαίνουν στη σεζόν προβληματικά, όσο η Ανατολή προχωράει. Δεν βλέπω πως θα επαναληφθεί η περσινή πρωτιά και με τον ανταγωνισμό που υπάρχει ίσως βάλουν σε ρίσκο και την παρουσία τους στην τετράδα, χάνοντας ενδεχομένως το πλεονέκτημα έδρας. 

Δημήτρης Βούρδας: Τι απογοήτευση οι Sixers ρε συ Δημήτρη;! Οι Sixers δεν απογοητεύουν ποτέ, πάντα διασκεδάζουν! Απογοήτευση θα είναι φέτος οι ομάδες της Δύσης που αναγκαστικά θα μείνουν εκτός playoffs εξαιτίας του τεράστιου ανταγωνισμού που υπάρχει. Θα πω ότι εκτός θα μείνει μια από τις ομάδες του Los Angeles, μάλλον οι Clippers και ίσως οι Blazers. Θα ήθελα να πω ότι θα απογοητεύουν οι Jazz, αλλά είναι πάντα πολύ καλοί στην regular season. ?

Pete Seizis: Οι Blazers. Νομίζω ο χρόνος για τη διεκδίκηση κάποιου δαχτυλιδιού από τον Lillard έχει παρέλθει και δύσκολα θα κάνουν ξανά καλές σεζόν.

Νίκος Ραδικόπουλος: Άλλαξαν και πάλι προπονητή (Willie Green), έκαναν ανταλλαγές (Valanciunas) και έδωσαν συμβόλαια (Graham) σε παίκτες που δεν βγάζουν και τόσο νόημα σαν κομμάτια του συνολικότερου puzzle τους ("ο Λιθουανός θα χρησιμοποιηθεί ως floor spacer" δήλωσαν...), και το κυριότερο ο Zion είναι και πάλι τραυματίας, έκανε χειρουργείο (που δεν θεώρησαν σκόπιμο να ανακοινώσουν...) και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει να τρέχει. Άρα: ο νέος προπονητής θα στήσει μία ομάδα με περίεργα υλικά, χωρίς να έχει στην preseason τον star της ομάδας, τον οποίο θα πρέπει να εντάξει κάπως mid-season, δίνοντας προσοχή στην εύθραστη υγεία του και τα παραπάνω κιλά του. Όλα φωνάζουν πως οι Pelicans θα έχουν μία ακόμα πεταμένη σεζόν φοβάμαι. Και δεν τους περισσεύει, μιας και του χρόνου πρέπει να πείσουν τον Ζιον να υπογράψει το extension του... 

Leon T.: Οι Miami Heat. Περιμένω να δυσκολευτούν να μπουν στα playoffs, ίσως να χρειαστούν και τα play-ins, κυρίως λόγω της έλλειψης βάθους. Αλλά στα playoffs περιμένω να είναι πολύ ανταγωνιστικοί και ίσως να κερδίσουν και ένα γύρο ακόμα και με μειονέκτημα έδρας.

 4. Πάμε να εκτεθούμε: ποιες οι ομάδες που θα εξασφαλίσουν τις θέσεις των playoffs σε ανατολή και δύση (top-6 σε κάθε conference);

Γιάννης Χάτσιος: Nets, Bucks, Sixers, Celtics, Hawks και Heat για την Ανατολή. Suns, Jazz, Lakers, Nuggets, Mavericks και Warriors για τη Δύση.

Gus Χρυσοχού: Nets, Bucks, Hawks, Sixers, Heat, Celtics για την Ανατολή και Lakers, Suns, Jazz, Nuggets, Mavericks, Warriors για τη Δύση.

Δημήτρης Βούρδας: Bucks, Nets, Hawks, Celtics, Heat και Sixers στην Ανατολή. Suns, Jazz, Mavericks, Nuggets, Lakers και Warriors στη Δύση.

Δημήτρης Χ.: Bucks, Nets, Celtics, Heat, Bulls, Sixers στην Ανατολή (με την ελπίδα να με διαψεύσει όσο δεν πάει ο αγαπημένος Trae Young και οι Hawks, ας βγουν και πρώτοι αν θέλουν) και Lakers, Jazz, Nuggets, Clippers, Suns, Warriors στη Δύση. 

Pete Seizis: Για την Ανατολή Bucks, Nets, Celtics, Heat, Hawks, Bulls και για τη Δύση Lakers, Jazz, Clippers, Warriors, Nuggets, Suns

Νίκος Ραδικόπουλος: Στην Ανατολή οι “κλειδωμένες” μου είναι οι Nets, Bucks, Hawks, Celtics και Heat. Το αν σε αυτές θα είναι και οι Sixers, εξαρτάται από την υγεία του Embiid και τα ανταλλάγματα για τον Simmons. Τόσο το ποια θα είναι αυτά, όσο -και κυρίως- το πότε θα καταφτάσουν. Αυτές οι δύο όμως είναι τόσο σημαντικές μεταβλητές που τους ρίχνουν εκτός εξάδας για μένα -με τα τρέχοντα δεδομένα πάντα. Αντ’αυτών οι Pacers. 

Στη Δύση τώρα μάλλον τα πράγματα δείχνουν πιο ξεκάθαρα -πάντα θεωρώντας στα πλαίσια της ερώτησης δεδομένη την υγεία όλων-, με Lakers, Jazz, Suns, Mavericks, Nuggets και Warriors. 

Leon T.: Bucks, Nets, Hawks, Sixers, Bulls, Knicks στην Ανατολή και Jazz, Suns, Warriors, Lakers, Nuggets, Mavericks στη Δύση 

5. Και ποιες οι τέσσερις σε κάθε περιφέρεια που θα μπουν στα play-ins;

Γιάννης Χάτσιος: Wizards, Knicks, Pacers, Bulls για την Ανατολή. Blazers, Clippers, Grizzlies, Pelicans για τη Δύση

Gus Χρυσοχού: Pacers, Bulls, Knicks, Hornets για την Ανατολή και Blazers, Clippers, Grizzlies, Pelicans για τη Δύση. 

Δημήτρης Βούρδας: Bulls, Pacers, Hornets και Knicks στην Ανατολή, Grizzlies, Clippers, Blazers και Timberwolves στη Δύση.

Δημήτρης Χ.: Ανατολή με Hawks, Knicks, Pacers, Raptors. Δύση με Blazers, Mavericks, Grizzlies, Timberwolves

Pete Seizis: Aνατολή: Κnicks, Pacers, Raptors, Wizards και Δύση: Mavericks, Grizzlies, Blazers, Pelicans.

Νίκος Ραδικόπουλος: Στην Ανατολή Sixers, Bulls, Knicks και Raptors, στη δε Δύση, Blazers, Grizzlies, Clippers και Spurs.

Leon T.: Heat, Pacers, Raptors, Wizards στην Ανατολή και Blazers, Clippers, Grizzlies και Timberwolves στη Δύση 

 6. Κλείνοντας, η πιο συνηθισμένη, μα και πιο αγαπημένη ερώτηση; ποιο το ζευγάρι των τελικών του Ιούλη και ποιος ο πρωταθλητής NBA για το 2022;

Γιάννης Χάτσιος: Στην Ανατολή πιστεύω ότι - ποδιών επιτρεπόντων - οι Nets και το οπλοστάσιό τους θα φτάσουν στους πολυπόθητους τελικούς, εκτός αν ο Giannis, απαλλαγμένος από το άγχος του legacy του, έχει να πει κάτι διαφορετικό, σουτάροντας ξαφνικά με 85% βολές. Στη Δύση, αλλά και τον τελικό νικητή, θα πάω με την καρδιά. Είναι ή τώρα ή ποτέ για τους Utah Jazz, καθώς βασικά στελέχη τους αρχίζουν σιγά-σιγά να μετράνε τα ένσημά τους και πέρσι έκαναν το πρώτο βήμα παραπάνω στη regular season. Σύμμαχός, τους πέρα από το καταπληκτικό δίδυμο Mitchell-Gobert είναι και οι επιδημία τραυματισμών. Οι δύο τελευταίοι δήμιοι των προσδοκιών τους έχουν τους Murray και Leonard στα pits, ενώ αυτός ο καταραμένος Harden βρίσκεται πλέον στην απέναντι όχθη (περίπου τελοσπάντων, δεν είναι άσκηση γεωγραφικής ακρίβειας). Οι υγιείς Lakers μάλλον τους έχουν, αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο “αν”. Nets - Jazz και Mitchell finals MVP -γελάει ο κόσμος.

Δημήτρης Χ.: Στηρίζω repeat Bucks στην Ανατολή και Nuggets στη Δύση, περισσότερο με τη θέληση βέβαια να τους δω να πετυχαίνουν για όλη αυτή την προσπάθεια ετών, στην οποία δεν έχουν ‘’κλέψει’’ ούτε μισό βήμα. Το μπάσκετ που παίζουν όταν όλοι είναι υγείεις είναι πυρηνικό και ελπίζω πως ο Murray θα γυρίσει και θα είναι on-time ο παίκτης που έχουμε συνηθίσει. Αν σχηματιστεί το συγκεκριμένο ζευγάρι στους τελικούς, νομίζω πως πάω με το repeat του Γιάννη, αλλά πραγματικά ας κερδίσει όποιος θέλει. 

Gus Χρυσοχού: Τα πάντα πρέπει να συνηγορήσουν για να δούμε το ζευγάρι Lakers - Nets στους τελικούς. Η κόντρα του LeBron με τον Durant σαφώς θα δεσπόζει και θα είναι η κύρια ιστορία, αλλά μεταξύ μας το Westbrook εναντίον Durant θα είναι η ίντριγκα των τελικών, λόγω του παρελθόντος. Ωστόσο, το όλο θέμα είναι η υγεία των Lakers. Οι υγιείς Lakers -και ειδικά ο υγιής Anthony Davis- θεωρητικά θα έχουν το πάνω χέρι, ακόμα και αν οι Nets είναι πλήρεις - αν και οι πρόσφατες εξελίξεις του ανεμβολίαστου Kyrie Irving δείχνουν πως μάλλον ο Steve Nash δεν θα έχει τον “Uncle Drew” στη διάθεσή του. Στη δυνητικά καλύτερη μπασκετική παράσταση τελικών που θα δούμε ποτέ, οι Nets και οι Lakers θα μας χαρίσουν υπέροχα ξενύχτια τον ερχόμενο Ιούνιο, με τους δεύτερους να κατακτούν το πρωτάθλημα και τον LeBron να παίρνει σπίτι του το πέμπτο βραβείο MVP των τελικών του NBA.

Δημήτρης Βούρδας: Back-to-back οι Bucks απέναντι στους Nuggets. Α man can dream.

Pete Seizis: Nets (Kyrie θέλοντος) – Warriors (για το γιόλο) . Πρωταθλητής; Νετς.

Νίκος Ραδικόπουλος: Ό,τι είπε ο Gus. Δεν αλλάζω ούτε σημείο στίξης. 

Leon T.:  Bucks - Jazz όπως είπε ο Χατσιος και η ώρα για το πρώτο πρωτάθλημα των Jazz.

Basketballguru.gr 2018 All righs reserved.      Designed and Developed by Web Rely