Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 21:45

We Got Game #18: Οι αντίθετες πορείες των Celtics και Heat

Από :

Οι Boston Celtics έρχονται με φόρα για να κατακτήσουν την πρώτη θέση της Ανατολής, με τους Jayson Tatum και Jaylen Brown να εμφανίζονται διαστημικοί, την στιγμή που φαίνεται πως υπάρχουν τριγμοί στο στρατόπεδο των Miami Heat.  Τα παραπάνω έρχονται με γαρνιτούρα τα ups και downs της εβδομάδας που έφυγε αλλά και με ενδιαφέροντα στατιστικά. Κυρίες και κύριοι, ακόμα ένα We Got Game στο πιάτο σας, από τον Gus Χρυσοχού.

We see you Celtics

Αν υπάρχει μια πόλη που νιώθει καλά με την ομάδα της και το πως αυτή προοδεύει εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ, αυτή είναι η Βοστώνη. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά; Στις 06 του περασμένου Ιανουαρίου, οι Celtics μετρούσαν ρεκόρ 18-21. Έκτοτε έχουν αλλάξει τα πάντα. Μετρούν ένα επί μέρους ρεκόρ 29-7, είναι πρώτοι στο point differential, έχουν την καλύτερη άμυνα και την όγδοη καλύτερη επίθεση, ενώ παράλληλα το net rating τους βρίσκεται στο εξαιρετικό +7, κάτι που τους φέρνει στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας. Αν ξεκινούσαν λοιπόν τα playoffs αύριο οι Celtics θα ήταν σαφώς μία από τις ομάδες που θα μπορούσαν να πάνε μέχρι το τέλος και να στεφθούν Πρωταθλητές, για πρώτη φορά μετά το 2008. Σε αυτό το μεσοδιάστημα η ομάδα του Ime Udoka, ο οποίος σαφώς και θα πρέπει να πάρει πολλά εύσημα, ειδικά μετά την κριτική που δέχθηκε στην αρχή της σεζόν, έχει πραγματοποιήσει μερικές φανταστικές εμφανίσεις:

Επικράτησαν των Heat και Sixers με 30 και 48 (!) πόντους, ενώ έχουν κερδίσει τους Nets τρεις φορές με μέσο όρο 21 πόντους διαφορά. Κοινώς τρεις από τους πλέον βασικούς ανταγωνιστές τους στην Ανατολή. Αλλά και όποτε κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ομάδες της Δύσης, η απόδοσή τους δεν ήταν λιγότερο εντυπωσιακή. Κέρδισαν δύο φορές τους Nuggets (τη μία με 20 πόντους), τους Warriors με 22 και τους Jazz με 28. Αυτά σε ομαδικό επίπεδο. Σε ατομικό, οι δύο αστέρες της ομάδας, όχι μόνο έχουν κάνει step-up, αλλά δείχνουν ίσως για πρώτη φορά πως είναι έτοιμοι να οδηγήσουν τη Βοστώνη στη γη της επαγγελίας. Τα τελευταία πέντε παιχνίδια του Jaylen Brown μας έχουν δώσει την εξής εικόνα: 28,4 πόντοι μέσο όρο, πέντε rebounds, 59,1% ποσοστό ευστοχίας εντός πεδιάς και 51,9% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα, σε 5,4 προσπάθειες. 

Πηγαίνοντας στον Jayson Tatum, τα νούμερα που έχει “γράψει” για το μήνα Μάρτιο, γίνονται ακόμα πιο ιλιγγιώδη: 33,7 πόντοι μέσο όρο, 6,8 rebounds, 4,8 assists, 53,9% ποσοστό ευστοχίας, 46,6% στα τρίποντα σε 9,8 προσπάθειες και 91% ποσοστό ευστοχίας στις βολές. Το καλύτερο όλων; Στο χρόνο που ο Tatum βρίσκεται στο παρκέ, οι Celtics έχουν κάνει outscore τους αντιπάλους τους με 209 πόντους. Για να δώσω μια εικόνα του τι πραγματικά συμβαίνει με τους Celtics εδώ και 25 παιχνίδια, παραθέτω αυτό: 

Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, λοιπόν, είναι ξεκάθαρη: Μπορεί να τους σταματήσει κανείς; Τα στοιχεία για την επιστροφή του πρωταθλήματος στην Βοστώνη, είναι εκεί: Σκληρή άμυνα, με versatile παίκτες που μπορούν να μαρκάρουν κάθε λογής αντίπαλο, ανεξαρτήτου μεγέθους, έναν σκόρερ πρώτου μεγέθους στο πρόσωπο του Tatum, έναν two-way παίκτη που δείχνει -επιτέλους- να “κολλάει” όλο και περισσότερο στο παιχνίδι του προαναφερθέντα και ένα σύνολο από ρολίστες που ο καθένας κάνει σημαντική δουλειά (βλ. Marcus Smart). Είναι σαφές πως το momentum είναι υπέρ των Celtics και με τα playoffs να βρίσκονται λίγες μέρες μακριά, δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν καλύτερο timing. Ακόμα πιο σαφές είναι πως η απόδοση της ομάδας την βάζει εντός της εικόνα των διεκδικητών της Ανατολής - αν όχι του πρωταθλητή. Και προφανώς για να φτάσουν εκεί, αν τερματίσουν τελικά πρώτοι, θα πρέπει να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Bucks, Heat, Sixers και Nets, αλλά με βάση την παρούσα εικόνα, ποιος μπορεί να τους σταματήσει; 

Στο παραπάνω ερώτημα ίσως πάλι την απάντηση να δίνουν οι τραυματισμοί. Στο σφιχτό rotation στους ψηλούς της Βοστώνης, η απώλεια του Robert Williams με τραυματισμό στον μηνίσκο, του μάλλον καλύτερου αμυντικού της ομάδας σε αυτή την αμυντική μέγγενη που ο Udoka δημιούργησε, ίσως να είναι η απώλεια εκείνου του γραναζιού που θα αποσυντονίσει το όλο σύστημα. Η ήττα στην παράταση από τους Raptors στην πρώτη εμφάνιση χωρίς αυτόν κάνει το άμεσο μελλον των Celtics κατάτι λιγότερο διθυραμβικό από ό,τι οι ανωτέρω παράγραφοι τόνιζαν. Το πάρτυ του Siakam με 40 πόντους, εκ των οποίων κοντά οι μισοί στο ζωζγραφιστό αποτελούν έμφαση στη σημαντικότητα της απώλειας του Williams. Δυστυχώς.  

Υπάρχει θέμα στους Heat;

Μία από τις πιο σταθερές παραμέτρους της Λίγκας είναι το λεγόμενο “Heat Culture”. Τρένταρε πολύ την περασμένη εβδομάδα στο twitter, σε περίπτωση που δεν το αντιληφθήκατε. Ωστόσο, ο λόγος για τον οποίο υπήρξε αυτό το trend, δεν ήταν καθαρά αγωνιστικός, αλλά γιατί ο Udonis Haslem είπε στον Jimmy Butler “I’ll beat your ass”.

Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι το “Heat Culture” είναι υπαρκτό και είναι από τους αγωνιστικούς καθρέφτες του NBA. Το work ethic στην προπόνηση, αλλά και κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, αλλά οι σχέσεις που αναπτύσει ο οργανισμός με την πόλη του Miami είναι στοιχεία που το ίδιο το NBA καμαρώνει. Ο Jimmy Butler, όντας αν μη τι άλλο δουλευταράς, βρήκε το λιμάνι του στην περίπτωση των Heat. Ωστόσο, αν κοιτάξει κανείς το παρελθόν του, καθώς σε όποια ομάδα κι αν έχει βρεθεί έχει δημιουργήσει προβλήματα, σε συνδυασμό με την αντίδραση του Haslem, τότε μάλλον η “ενοχή” πέφτει πάνω στον 32χρονο forward. 

Για να μην παρεξηγηθώ, προφανώς δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι έχει συμβεί και τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές εικασίες για το ποιος φταίει. Απλά “πάω” με την προϊστορία. Σε κάθε περίπτωση, όμως, επειδή μιλάμε για τους Heat, δεν πρόκειται ποτέ να μάθουμε τι συνέβη. Ούτε γιατί είπε αυτό που είπε ο Haslem, ούτε γιατί ο Erik Spoelstra πέταξε μαινόμενος το πινακάκι του και πήγαινε προς το μέρος του Butler.  Μιλάμε άλλωστε για τον οργανισμό που δεν έβγαλε ποτέ προς τα έξω τι πραγματικά συνέβη με τον Gerald Green τον Νοέμβριο του 2015, όταν και βρέθηκε αίμα στα χέρια του για λόγους που ποτέ δεν έγιναν γνωστοί.  

Για να επιστρέψουμε όμως στο εν λόγω σκηνικό, το οποίο προς ώρας απορροφάται με έναν κλασικό Heat-way, δείχνει πως ίσως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τους Heat, ενδεχομένως όχι αγωνιστικό. Ο Spoelstra ανέφερε χαριτολογώντας πως η διαφωνία έγινε γιατί δεν μπορούσαν να αποφασίσουν που θα έτρωγαν οι παίκτες το ίδιο βράδυ, ο Kyle Lowry είπε πως πρόκειται για ένα πολύ ανταγωνιστικό γκρουπ παικτών και πως αυτά συμβαίνουν. Για το εξωαγωνιστικό κομμάτι, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, μόνο εικασίες μπορώ και μπορούμε να κάνουμε. Για το αγωνιστικό, είναι σαφές πως υπάρχει πρόβλημα και όσο πλησιάζουν τα playoffs, το γεγονός αυτό μεγαλώνει ενδεχομένως τα νεύρα. Οι Heat, μέχρι να κερδίσουν το κουφάρι των Kings το βράδυ της Δευτέρας, έτρεχαν ένα σερί τεσσάρων ηττών, το μεγαλύτερό τους από την αρχή της σεζόν, ενώ έχουν κερδίσει μόλις τρία από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Στο διάστημα των τεσσάρων σερί ηττών τους, στα τέταρτα 12λεπτα οι Heat έχουν σκοράρει 87 πόντους και έχουν δεχτεί 137! Και μιλάμε για την ομάδα με το έβδομο καλύτερο defensive rating της Λίγκας. Για να γίνει πιο ανάγλυφη η εικόνα αυτή, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Butler σουτάρει με 9,7% (σωστά διαβάζετε) από τη γραμμή του τριπόντου από την 1η Φεβρουαρίου, ενώ το στοιχείο που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον είναι το εξής: στη λίστα με τις χειρότερες τρεις Player Lineups των Heat, όσον αφορά το offensive rating, οι πέντε από τις 10 έχουν μέσα το όνομα του Butler. Μάλιστα, το συγκεκριμένο στατιστικό γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον με το ότι οι Butler, Lowry και Herro, δηλαδή τρεις εκ των βασικών πυλώνων αυτής της ομάδας, αποτελούν την τρίτη χειρότερη τριάδα στη σχετική λίστα. Και η ερώτηση που γεννάται σε όλο αυτό είναι εξής: Πως διάολο θα κερδίσεις σε μια σειρά playoffs, όταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας σου βρίσκεται σε μια τέτοια λίστα; Ευθύνεται ο Butler για την εικόνα των Heat; Προφανώς και όχι, αλλά έχει αναμφίβολα ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Μένει να δούμε αν το σκηνικό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα θα αποτελέσει ένα σημείο επανεκκίνησης για το Miami ή θα βυθίσει ακόμα περισσότερο την ομάδα της Florida, εν μέσω της post-season. 

Οι φάσεις που μας έβγαλαν τα μάτια

Από εντυπωσιασμό…

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά έβγαλα μια κραυγή σε αυτό το κάρφωμα του LeBron. 

Ο Nic Claxton είναι ο πραγματικός λόγος που βλέπουμε Brooklyn Nets. 

Τέλος, μια ο Jokic, μια ο Luka, έναν Γιούγκο κάθε βδομάδα επιβάλλεται να τον έχουμε.

ή και τους δύο. Γιατί όχι;!

…αλλά και από τα γέλια

Σε αυτό το ντεμαράζ για να προλάβουν τα play-in, φαίνεται πως το μαλλί του Graham είναι κάποιου είδους γούρι για τους Pelicans. Που αποδίδει!

Bonus: o Ande Drummond να κάνει το σήμα της ειρήνης τρέχοντας στον αιφνιδιασμό για να καρφώσει απέναντι στους Heat. 

Η γωνιά του Geek

➢ O Nikola Jokic μπαίνει σε μια ιδιαίτερη λίστα παικτών που τελειώνουν μια σεζόν στην πρώτη δεκάδα σε πόντους, rebounds και assists, όντας μόλις ο δεύτερος center σχετικά. 

➢ Ο Giannis έχει ένα νέο όπλο στη φαρέτρα του, το σουτ από τη long midrange απόσταση. Συγκεκριμένα, ο Giannis σουτάρει με 43% από εκεί (58/135) φέτος. Για να το θέσουμε και συγκριτικά, ο Steph Curry έχει ακριβώς το ίδιο ποσοστό (51/118), ενώ ο LeBron έχει 40% (59/149). 

➢  Πρόσφατα ο LeBron προσπέρασε τον Karl Malone στη λίστα με τους περισσότερους πόντους και πλέον κοιτάζει μόνο τον τεράστιο Kareem Abdul - Jabbar. Ο Kevin Pelton έκανε την εξής υπόθεση: Αν ο James καταφέρει να έχει μέσο όρο 27 πόντων από εδώ και πέρα, θα χρειαστεί περίπου 54 παιχνίδια για να “πιάσει” τον Kareem στην κορυφή. Αν υποθέσουμε πως θα αγωνιστεί στο 70% των παιχνιδιών από εδώ και πέρα, τότε είναι πιθανό τον Μάρτιο του 2023 να έχουμε τον νέο αρχισκόρερ της Λίγκας μπροστά μας. 

➢  Ο Trey Murphy μετέτρεψε την αναμέτρηση κόντρα στους Lakers σε ένα προσωπικό show, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

➢ The Steph effect: 1-5 οι Warriors από τον τραυματισμό του και ύστερα...

➢ Μπορεί βέβαια η ομάδα του San Francisco να μην πολυβλέπεται τελευταία, ωστόσο, ο Jordan Poole βγάζει μάτια. Συγκεκριμένα, στα τελευταία 12 παιχνίδια έχει 25,5 πόντους μέσο όρο με ποσοστά 53/48/90!

 ➢  Aν η ομάδα σας βρίσκεται πίσω στο σκορ μετά από τρεις περιόδους απέναντι στους Suns, μάλλον θα χάσει το παιχνίδι. Το Phoenix έχει ρεκόρ 45-0 κάτω από αυτές τις συνθήκες!!!

➢ Η παγκοσμιοποίηση του NBA είναι εδώ και μας αρέσει πολύ:

➢ Πιστεύετε πως οι Grizzlies χάνουν πολύ χωρίς τον Ja; Σκεφτείτε το καλύτερα:

Το δείγμα δε, δεν είναι μικρό, μιλάμε για 19 παιχνίδια, όπου το ρεκόρ τους είναι 17-2. Σε κοντά στο ένα τέταρτο της σεζόν!

➢ Σε κάτι όχι αγωνιστικό, αλλά αρκετά ενδιαφέρον, ενδεχομένως να άνοιξε μια πόρτα στο να νομιμοποιηθεί ο στοιχηματισμός στη Νέας Υόρκη, καθώς το ανώτατο δικαστήριο της πολιτείας απεφάνθη πως το στοιχηματίζει κανείς σε παιχνίδια που έχουν βάση το fantasy είναι καθόλα νόμιμο. Η λογική της απόφασης στηρίζεται στο ότι τα interactive fantasy games δεν θεωρούνται παιχνίδια πιθανοτήτων, αλλά ούτε και στοιχήματα σε αθλητικά γεγονότα. Αντίθετα ανήκει στην κατηγορία της ικανότητας του κάθε παίκτη. Μένει να δούμε αν θα αλλάξει το τοπίο και στα τυχερά παιχνίδια.

➢ Το νέο σημείο αναφοράς των Spurs, βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας. 

➢ Σε πολυετή ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Michael (όχι Mike, τσαντίζεται!) Malone προχώρησαν οι Denver Nuggets, όπως μας ενημέρωσε ο Woj, χωρίς ωστόσο να μας ενημερώνει για τις λεπτομέριες τις συμφωνίας (ακόμα τουλάχιστον). 

Ups and Downs

 ⬆ Με δύο πολύ κλειστές κούρσες να τρέχουν, μία για την κορυφή της Ανατολής και μία για τον MVP της σεζόν, η μάχη ανάμεσα στους Sixers και τους Bucks αποτέλεσε το τοίχος που ο δις MVP regurlar season και τρέχων MVP Τελικών Giannis έστησε στα όνειρα του Embiid για κατάκτηση όποιων εκ των δύο διακυβευμάτων. 40 πόντοι, οι 15 σερί στην τρίτη περίοδο για να γυρίσουν οι Bucks από διψήφια διαφορά πόντων που έχαναν, δύο επελάσεις που θύμιζαν αμερικάνικο ιππικό σε 60s western, και μια τάπα στον ίδιον τον Embiiid στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα για να κλειδώσει τη νίκη, ήταν η γιγαντιαία δήλωση του Giannis ότι ανεξαρτήτως αν ο Jokic βγει και πάλι MVP, o Giannis είναι σήμερα ο καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ και αυτός που θα πρέπει κάθε επίδοξος Πρωταθλητής να κερδίσει για να του πάρει το στέμμα του. 

⬆Τρίτη βράδυ και είχαμε και την επιστροφή του Paul George στα παρκέ, με μια εντυπωσιακή εμφάνιση 34 πόντων, οδηγώντας τους κωλοπετσωμένους Clippers του Ty Lue σε μια σημαντική νίκη κόντρα στους Jazz, επιστρέφοντας μάλιστα από 25 πόντους πίσω. Οι Clips δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν, ενώ αν γίνει καμιά έκπληξη και με επιστροφή Kawhi, τότε ίσως ξεκινήσουμε να μιλάμε για το ενδεχόμενο της μεγαλύτερης έκπληξης στην ιστορία. 

⬆ Μετά από μια 19ετή καριέρα, ο Jamal Crawford αποφάσισε και επίσημα να κρεμάσει τα παπούτσια του και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο άνθρωπος που συνδύασε το όνομά του, μαζί με τον Lou Williams, με το βραβείο του έκτου παίκτη, αποχωρεί έχοντας 1.327 παιχνίδια στα πόδια του, 14,6 πόντους μέσο όρο καριέρας, χαρίζοντάς μας μια κίνηση-ορόσημο, το shake n’ bake. Ελπίζω σε συμμετοχή του στο BIG3.

⬆ Ο Zion Williamson “πετάει” και πάλι και η χαρά μας δε θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη. Γερός και σύντομα και πάλι στα γήπεδα.

https://twitter.com/_Andrew_Lopez/status/1506438357173391362

 

 

⬇ Σιγή ιχθύος προς το παρόν, όσον αφορά την υπόθεση του Robert Sarver. Ένα γκρουπ ακτιβιστών, ονόματι American Sports Accountability Project, έστειλε μια επιστολή στον Adam Silver, πριν λίγες eβδομάδες, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για το γεγονός πως δεν υπάρχει πρόοδος στην υπόθεση του ιδιοκτήτη των Phoenix Suns και Mercury. Η Λίγκα, από την πλευρά της, ανέφερε πως η υπόθεση ερευνάται ακόμα από την δικηγορική εταιρεία Wachtell Lipton. Σύμφωνα με το ESPN, περισσότεροι από 300 άνθρωποι έχουν δώσει κατάθεση για την εν λόγω υπόθεση. 

⬇ Το ποσό των $40.000 κλήθηκε να πληρώσει ο Jusuf Nurkic για το ότι πλησίασε έναν οπαδό των Pacers και πέταξε το κινητό μακριά. Σύμφωνα με τον Chris Haynes, αυτό που οδήγησε τον Βόσνιο center σε αυτή την κίνηση ήταν το ότι ο οπαδός του φώναξε πως “η μητέρα σου είναι σκουπίδι” και πως “η γιαγιά σου είναι σκύλα”. Η γιαγιά του Nurkic πέθανε από Covid-19 το 2020. Κάποια στιγμή, παρακαλώ, να δούμε τη Λίγκα να τιμωρεί και τους οπαδούς ανάλογα. 

⬇ Ο τραυματισμός του LeBron James στον αστράγαλο, στο παιχνίδι με τους Pelicans ενδεχομένως να είναι πιο σοβαρός απ’όσο έχει εκτιμηθεί. Ο “Βασιλιάς” δήλωσε στο τέλος του παιχνιδιού πως ούτε ο ίδιος δεν γνωρίζει πως άντεξε να τελειώσει το παιχνίδι και πως ο πόνος στο σημείο είναι μεγάλος. Προς ώρας δεν υπάρχουν κάποια νέα για την κατάστασή του, αλλά στην περίπτωση που πρέπει να λείψει για Χ χρονικό διάστημα, τότε η σεζόν των Lakers ίσως τελειώσει νωρίτερα του αναμενομένου. 

⬇ O Richaun Holmes αποκλείστηκε από τα παιχνίδια των Kings μετά τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του πως σε κατάσταση αλλοφροσύνης χτύπησε τον εξάχρονο γιο τους. Τι να σχολιάσεις παραπάνω σε αυτό;

⬇ Όχι ένας, όχι δύο, όχι πέντε, ούτε 10. 19 παίκτες ήταν δηλωμένοι ως τραυματίες από τις δύο ομάδες συνδυαστικά στην αναμέτρηση ανάμεσα στους Blazers και τους Thunder. 19! Διαβάζαμε τις αρχικές συνθέσεις των ομάδων και νομίζαμε πως βλέπαμε auto generated draft classes στο 2Κ...

Προσεχώς

Φαντάζομαι δεν χρειάζονται πολλά λόγια ή ανάλυση γιατί ξεχωρίζουν τα ακόλουθα ματς τις επόμενες ημέρες, ε;

Miami Heat @ Boston Celtics, Πέμπτη 31 Μαρτίου, 02:30

Phoenix Suns @ Memphis Grizzlies, Σάββατο 2 Απριλίου, 03:00

Διαβάσαμε, είδαμε, ακούσαμε μας άρεσαν και σας προτείνουμε

Οι Tim MacMahon και Kevin Pelton αναλύουν στο ESPN πως οι Grizzlies έχουν πηδήξει εντυπωσιακά μια σειρά από σκαλοπάτια εξέλιξης και φωνάζουν ήδη “παρών” στο τσούρμο των διεκδικητών του Larry O’Brien Trophy. 

Στην αντίπερα όχθη, των μη διεκδικητών μεν, αλλά διαχρονικά κορυφαίων, βρίσκεται ο τεράστιος LeBron James, το case του οποίου, ως ο κορυφαίος ever εξηγεί, στο ESPN+ ο κολαούζος του, Brian Windhorst. 

Κλείνοντας το πέρασμά μας από το ESPN, η Ramona Shelburne πήρε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον φλεγόμενο φέτος Karl-Anthony Towns, ο οποίος αναλύει την επιστροφή του στο κορυφαίο επίπεδο μπάσκετ μετά από τις τραγωδίες που βίωσε την τελευταία διετία

Την περίπτωση του De’Aaron Fox και τον ρόλο του, προς το καλύτερο ή το χειρότερο, στους Sacramento Kings αναλύει στο The Ringer ο Logan Murdock, ενώ την καθοριστικότητα του Maxey στην τρέχουσα έκδοση των Sixers παρουσιάζει στο FiveThirtyEight ο Jard Dublin. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « We Got Game #19: A song of Ice and Fire We Got Game #15: Μετά το all-star break »

Basketballguru.gr 2018 All righs reserved.      Designed and Developed by Web Rely