Κυριακή, 03 Ιουνίου 2018 19:44

Kάναμε λογοκλοπή

Aπό :

Το παρακάτω κείμενο προσυπογράφει όλη η ομάδα του BG.

Αγαπητοί φανζ, αγαπητές φανζ,

Σε κάποια απο τα πρόσφατα κείμενα του Basketball Guru διαπράχθηκε λογοκλοπή. Βασικά, την διαπράξαμε εμείς. Κοροϊδέψαμε τους αναγνώστες μας , τις αναγνώστριες και κυρίως φίλους και φίλες. Δεν έχει σημασία ποιος από εμάς, η ευθύνη είναι συλλογική και επίσης η ευθύνη είναι δική μου, ως editor. Δεν αξιολόγησα σωστά την επεξεργασία του λόγου. Ο λόγος προϋπάρχει και θα γυρίσει να σε κυνηγήσει σαν φάντασμα.

Τα έχω κάνει επανειλημμένως ρόιδο και θα τα ξανακάνω. Ολοι κατά καιρούς τα κάνουμε ρόιδο, να που συνέβη και στον ιστότοπο αυτό.  Είναι αστείο να υποσχεθούμε ότι δεν θα επαναληφθεί , και ας τα βλέπουμε γύρω μας και γελάμε. Mια ατάκα δεν έχει και τόση αξία, πολλές φορες αξία δεν έχουν καν οι πράξεις, καθώς συμβαίνει συχνά μία νέα να αναιρεί κάποια προηγούμενη. Μακάρι να μην ξαναγίνει, αλλά προς το παρόν βρισκόμαστε στην φάση που έχουμε κάνει χοντρή μαλακία.

Είναι αυτό που είναι, υποθέτω. Τα βάζεις όλα μαζί στο τσουβάλι και συνεχίζεις να το κουβαλάς, πού και πού κοιτώντας πίσω. Εκείνο, άλλωστε, περιέχει μέσα ένα σωρό όμορφα πράγματα: Το μπάσκετ, το κρασί, τον έρωτα, όσα έχουν γίνει σωστά. Συνεπώς, το σάιτ προχωράει ως έχει, η ομάδα προχωράει ως έχει, ενδεχομένως με κάποιες προσθήκες, χωρίς όμως αφαιρέσεις. Τα κείμενα είτε θα διορθωθούν, είτε θα κατέβουν, θα δούμε.

Στην υγειά σας , στην υγειά μας,

The BG Team, γραμμένο από Giorgos B.

Basketballguru.gr 2018 All righs reserved.      Designed and Developed by Web Rely