Δευτέρα, 18 ΜΑΙΟΥ 2020 09:41

Το "μυστικό" Viber του ΝΒΑ και η αλήθεια για το Insta του Καλάθη

Από :

Ο κόσμος αλλάζει. Η επιρροή του διαδικτύου μεγαλώνει και πλέον τα Social Media (Twitter, Facebook) αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Τα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης για ακόμα μία φορά βρίσκονται ένα βήμα πίσω, καθώς φαίνεται ότι μόλις τώρα ανακαλύπτουν την ανεξάντλητη πηγή ρεπορτάζ, το Instagram. Πιο συγκεκριμένα, πριν μερικές μέρες ο ισχυρός άντρας του Παναθηναικού έκανε Unfollow τον Νικ Καλάθη, βάζοντας “φωτιά” στις φήμες που θέλουν τον Νικ να αποχωρεί. Εδώ στο Basketball Guru, όντας ακόμα μία φορά πολύ πιο μπροστά από τους συναδέλφους μας, σας παρουσιάζουμε τα πιο σημαντικά νέα των μπασκετικών Social Media, καθώς και το τι συμβαίνει με τη σχέση @ncalathes και @dpg7000.

Μία μυστική βιντεοκλήση!!!

Τη περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε βιντεοκλήση ανάμεσα σε κάποιους από τους μεγαλύτερους Stars της Λίγκας στο ΝΒΑ. Το Basketball Guru σας μεταφέρει ό,τι συνέβη.

12.52 : Ο Chris Paul δημιουργεί την ομαδική συνομιλία στο Viber. Προσθέτει τον Harden, τον Leonard, τον Γιάννη, τον Irving, τον Curry, τον LeBron και τον εκπρόσωπο του Basketball Guru.

12.53 :  Ο Chris Paul ορίζει σαν Διαχειριστή τον James.

12.55 : Ο Γιάννης  ζητάει δικαιώματα Διαχειριστή. Ο Chris Paul του δίνει. Ο Γιάννης προσθέτει στην συνομιλία τον αδερφό του Θανάση. Ο Chris Paul τον αφαιρεί και αφαιρεί τα δικαιώματα του Γιάννη γράφοντας  “'αμα είναι να βάλουμε και τον Carmelo”.

13.00 : Ο Irving βάζει στο chat τον χρήστη “Definitely_not_Durant” και αποχωρεί φτιάχνοντας μία νέα ομαδική με rookies.

13.02 : Ηarden: “Μπα έχουμε και γιαλαντζί MVP;”. O Γιάννης στέλνει θυμωμένα emoticons. O Harden προσθέτει τον Westbrook και αποχωρεί.

13.03: Ο James γράφει.

13.04 : Ο Paul ζητάει να οργανωθούν όλοι.

13.07 : Ο James γράφει.

13.25 : Ο James γράφει.

14.15 : Ο James στέλνει ένα κατεβατό με λέξεις κλειδιά τα “unity”, “GOAT”, “I am the Goat”, “goat”, “just a boy from ohio” και “greatest of all time”.

14.16 : Ο Leonard κάνει haha reaction.

14.24 : Curry: “Καλά εμένα και να μη ξεκινήσουμε δεν με πολυ νοιάζει, αλλά ό,τι θέλετε.”.

14.26 : Γιάννης: “Ναι, αλλά κάποιοι χάσαμε το MVP έτσι.”

14.26 : Curry: “Εγώ συμφωνώ με ό,τι είπε ο Γιάννης. Γιάννη σε αγαπάμε να το θυμάσαι αυτό.”

14.28 : Ο Westbrook στέλνει screenshot από την συνομιλία με τον Γιάννη να γράφει “Ναι, αλλά κάποιοι χάσαμε το MVP έτσι.”. Ζητάει αμέσως συγγνώμη και διαγράφει το μήνυμα “Συγγνώμη, ήθελα να το στείλω στην ομαδική των Rockets.”.

14.30 : Paul: “Παιδιά να συγκεντρωθούμε λίγο; Όλοι χάσαμε πολύ σημαντικά πράγματα με αυτή την κρίση. Άλλοι χάσατε το MVP, άλλοι χάσαμε τη θέση στην 2η All NBA Team. Θέλετε να μπούμε σε κλήση να το βρούμε;”

14.30 : Westbrook “Μήπως εννοείς στην Game Of Zones Team;”.

14.31 : Ο Definitely_not_Durant προσθέτει τον Also_Definitely_not_Durant στην ομαδική, ο οποίος γράφει “Durant for goat” και βγαίνει.

14.32 : James ξεκινάει βιντεοκλήση. Ο Leonard γράφει “ No Mic no Camera.” Όλοι μπαίνουν στην κλήση.

Στη συνέχεια οι παίκτες συζήτησαν και βρήκαν λύση για το πότε θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα και με ποιό τρόπο, ωστόσο δεν θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο θα ενδιέφερε κάποιον. Προχωράμε λοιπόν στα πιο σημαντικά νέα.

Όλη η αλήθεια για τη σχέση Νικ Καλάθη – dpg7000.

Με τη σεζόν να οδηγείται σιγά σιγά στο τέλος της, πολλές ομάδες στην Ευρώπη κοιτάνε ήδη την επόμενη μέρα. Στο “πράσινο” στρατόπεδο τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς οι σχέσεις μεταξύ του πρώην αρχηγού Νικ Καλάθη και του ισχυρού άντρα του “τριφυλλιού” είναι τεταμένες (εδώ Γιώργο βάλε λινκ σε αρθρο που λέει ότι ο δπγ έβγαλε από αρχηγό τον νικ για κάτι μαλακίες, αλλέ τότε τα πήγαιναν καλά γιατι τον είχε φόλοου, οπότε π#$&α μας). Το Basketball Guru σας μεταφέρει το κλίμα, μέσω των αποκλειστικών δηλώσεων του χρήστη του Instagram Jason_dl42.

Jason_dl42: “Εντάξει μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Είναι γεγονός ότι ο Νικ εδώ και πολύ καιρό δεν κάνει likes στα post του dpg, με αποκορύφωμα την άρνηση του να συμμετάσχει σε live video του τελευταίου με θέμα τις ευεργετικές  επιδράσεις του τσιγάρου στον ανθρώπινο οργανισμό. Αν ρωτάτε εμένα πάντως, η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι ήταν το ότι ο Νικ αφαίρεσε τον dpg από τους Στενούς του Φίλους το απόγευμα του Σαββάτου.”

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους οπαδούς της ομάδας, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ξανά follow τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού, μετά από απάντηση σε story του τελευταίου “Εeh its ok, ena tsigaraki den kanei kako xD”.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που το πράσινο instagram μας απασχολεί σαν ανθρώπους του μπάσκετ. Κανείς δεν ξεχνά φυσικά το follow φωτιά του super star του Instagram Νίκου Παππά στην Έλλη Κοκκίνου (πρώην του Γιώργου Μπόγρη) κατά τη διάρκεια των Τελικών της Α1, που πυροδότησε τα συνθήματα της μορφής “Μπόγρη μαλάκ@, κοιτ@ στη ντουλ@π@”.

Basketballguru.gr 2018 All righs reserved.      Designed and Developed by Web Rely