Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 23:11

Ball in my hands

Aπό :

Όπως όλες και όλοι γνωρίζετε, ο Κόμπε Μπράιαντ έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με ελικόπτερο λίγο έξω από το Λος Αντζελες. Επιβαίνουσα ήταν επίσης και η κόρη του, Gianna, όπως και άλλοι επτά, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφοριες.

Είναι μία πολύ άσχημη ημέρα η σημερινή, από τις χειρότερες στην ιστορία του σπορ. Είναι επίσης μία κατάμαυρη μέρα για την οικογένεια Μπράιαντ και τους συγγενείς των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα.

Μας αγγίζουν τέτοια γεγονότα, επειδή το πρόσωπο που εμπλέκεται είναι οικείο. Για πολλές και πολλούς από εμάς, έχει μπει στα σπίτια μας περισσότερες φορές από οποιονδήποτε καλεσμένο. Με τον Κόμπε Μπράιαντ έχουμε περάσει παρέα ένα σωρό βράδια, ακόμη περισσότερα ξημερώματα και αμέτρητες ώρες παιχνιδιού. Τον έχουμε βάλει στις συζητήσεις μας, έχει συμμετέχει στους τσακωμούς και τους διαξιφισμούς μας. "Ποιος είναι ο καλύτερος; Ο Κόμπε η Λεμπρον", "πήρε τα πρωταθλήματα χάρη στον Σακ ή ήταν τελικά αυτός ο ηγέτης των Λέικερς";  Ο Κόμπε, όπως και οι άλλοι μεγάλοι σταρ του αθλητισμού, αποτελούσαν και αποτελούν πάντα μάσκα οξυγόνου, διότι χρειάζονται διάφοροι τρόποι για να τη βγάλεις καθαρή

Τίποτε απολύτως δεν μπορεί να ανάγει μια ζωή που χάθηκε, ως αντικειμενικά αξιότερη να της αφιερωθούν λόγια. Το πένθος που πρέπει στην περίσταση, πρέπει αντίστοιχα και σε όλες τις άλλες περιστάσεις, τις περιστάσεις των αγνώστων. Απλώς φίλες, απλώς φίλοι, συμβαίνει πολλές φορές να οριοθετούμε τη ζωή γύρω από πολλά, που μας κάνουν να την κοιτάζουμε φευγαλέα. Σαν να είναι παιχνίδι, ένα παιχνίδι μπάσκετ.

Aκολουθεί ο Κόμπε Μπράιαντ, στο σημείωμα του προς το άθλημα στο Player's Tribune, όταν σταμάτησε την καριέρα του.

 

Basketballguru.gr 2018 All righs reserved.      Designed and Developed by Web Rely