Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 11:58

We Got Game - 3: No Game.

Από :

Μέσα Νοέμβρη δημοσιεύσαμε το κείμενο “To NBA θυσιάζει υγεία και ριζοσπαστικότητα για την επόμενη σεζόν” και αρχές Γενάρη αυτό δείχνει να έχει πλήρως δικαιωθεί. Η γλυκιά γεύση που μας είχε αφήσει το Bubble έχει ήδη μετατραπεί σε έναν συνδυασμό πίκρας και ξινίλας. Η όποια πολιτική στάση των παικτών γύρω από τα ζητήματα του ρατσισμού και της κοινωνικής δικαιοσύνης δείχνουν να εξαντλήθηκαν στο “Vote” και μετά τη νίκη των Δημοκρατικών να έχουν πάει ακόμα πιο πίσω, δίνοντας πόντους δυστυχώς σε όσους τους έψεγαν πως από ένα σημείο και μετά η όλη κατάσταση είχε πάρει μορφή προεκλογικής καμπάνιας και όχι κοινωνικού κινήματος.

Έτσι, οι αντιδράσεις για τον συνδυασμό των γεγονότων του μη καταλογισμού κατηγοριών ενάντια στους μπάτσους της Kenosha που άφησαν παράλυτο τον Jacob Blake το καλοκαίρι, αλλά και της εισβολής στο Καπιτώλιο από τους νεοφασίστες οπαδούς του Trump αντιμετωπίστηκαν με χλιαρότατες αντιδράσεις και δηλώσεις, συγκρινόμενες με τις αντίστοιχες της περσινής άνοιξης και καλοκαιριού. Οι Celtics και οι Heat εξέδωσαν μια κοινή ανακοίνωση, οι Bucks και οι Pistons προέβησαν σε μια κίνηση διαμαρτυρίας στην πρώτη επίθεση της μεταξύ τους αναμέτρησης, οι Suns και Raptors πιάστηκαν αγκαλιά πριν την έναρξη της αναμέτρησής τους, ο Doc Rivers, ο Pop, η Michele Roberts και ο LeBron έκαναν καυστικές δηλώσεις. Ίσως δε η καλύτερη αντίδραση να ήταν του rookie Haliburton, αλλά ως εκεί. Καμία συνέχεια. Τελεία. Κάθε άλλο από τέλεια δηλαδή. 

Στο Άλλο Άκρο του Bubble

To μεγάλο φιάσκο ωστόσο, είναι σε επίπεδο λίγκας και στην αντιμετώπιση του Covid-19. Mε τα εκατομμύρια των χορηγών σε πρώτο πλάνο, η σεζόν ξεκίνησε και από την τρίτη της ήδη εβδομάδα έχει τα αποτελέσματα που περιμέναμε. Παίκτες να μπαινοβγαίνουν σε καραντίνες, αστεία σκηνικά να παίρνουν κακήν κακώς παίκτες από τον πάγκο, επειδή βγήκαν θετικά τα αποτελέσματα των τεστ τους, ματς με επτά παίκτες από μία ομάδα, ματς με παίκτες που ακόμα και όσοι ασχολούμαστε καθημερινά με τη λίγκα αγνοούσαμε την θέση τους ως 2-ways στο ροστερ κάποιας ομάδας. 

Το πρότυπο διαχείρισης του Bubble, της ισονομίας όλων των μελών της εκεί κοινότητας που είχε δημιουργηθεί έχει αντικατασταθεί με το κυνικό “show must go on” με όποιους όρους και όσους νοσούντες. Η κοντόφθαλμη αυτή αντιμετώπιση, δεν βλέπω πώς θα μπορέσει να αποτρέψει μια τραγελαφική κατάσταση αν η λίγκα δε σταματήσει άμεσα έστω για δύο εβδομάδες δεν μπουν άπαντες σε καραντίνα πριν επανεκκινήσει. Aν η πρώτη αναβολή αγώνα, το Rockets - Thunder ήταν τυχαίο γεγονός, η δεύτερη, το Celtics - Heat, είναι ακριβώς το αποτέλεσμα του πλαισίου έναρξης και διεξαγωγής της φετινής σεζόν του NBA. 

Όσο αυστηρά και αν είναι τα εφαρμοζόμενα πρωτόκολλα, προς ώρας αυτό που βλέπουμε δεν είναι μπάσκετ, δεν έχει αγωνιστικό νόημα και θαρρώ πως οι συζητήσεις για νέο Bubble δεν θα αργήσουν να ξεκινησουν. 

Βλέπω ≠ Αντιλαμβάνομαι

Ο Draymond Green προσπάθησε με ύφος, από απλό ως κυνικό, να πει τη μεγάλη αλήθεια.

Είναι διαφορετικό το να βλέπεις μπάσκετ και να κοιτάς την μπάλα και αν και πώς αυτή θα μπει στο καλάθι και άλλο να καταφέρνεις να καταλάβεις όλη τη διαδικασία κίνησης της ίδιας της μπάλας, αλλά και των 10 χορογράφων, πέντε επιθετικών και πέντε αμυντικών, προκειμένου αυτό είτε να επιτευχθεί είτε να αποτραπεί. Καλώς ή κακώς, το σύγχρονο μπάσκετ και δη το ΝΒΑ είναι ένα τρομερά πολύπλοκο και απαιτητικό άθλημα που το μέσο μάτι δύσκολα καταλαβαίνει (και δεν θεωρώ το δικό μου κάτι πέρα του μέσου ματιού, για τον όποιον, μην παρεξηγηθώ). Πόσο δε σε πραγματικό χρόνο. Ο ίδιος ο Draymοnd άλλωστε, των τεσσάρων πόντων, έξι rebounds και πέντε assists, με μόλις 30% ποσοστό ευστοχίας, πιστοποιεί ακριβώς τα λεγόμενά του: η βαρύτητά του στο παρκέ, και στις δύο πλευρές αυτού, είναι τέτοια που καμία statline ή επιφανειακή επισκόπηση του αθλήματος δεν τεκμηριώνει. 

Μάλιστα, η χρονική συγκυρία των δηλώσεων του Green συμπίπτει με το νέο project των Ben Falk του Cleaning the Glass και του Gibson Pyper, το “Learn Basketball Xs and Os”. Δυστυχώς δεν είναι δωρεάν, πέρα του πρώτου κειμένου-δείγματος, ωστόσο συνηγορεί και υπερθεματίζει ακριβώς αυτό που στις δηλώσεις του ο Draymond τονίζει: άλλο τι καταλαβαίνουμε ως μπάσκετ εσύ κι εγώ, και άλλο ένας top-20 ΝΒΑ παίκτης, ή δύο κορυφαίοι αναλυτές, όπως ο Falk και ο Pyper. Όλα τα παραπάνω συμπυκνωμένα, στην ανάλυση του Pyper του νικητήριου αμυντικού play των Warriors χτες βράδυ κόντρα στους Raptors και την -πουθενά στατιστικά μη καταγραφόμενη- συνεισφορά του Draymond σχετικά:

Οι φάσεις που μας έβγαλαν τα μάτια

Από εντυπωσιασμό...

Οι Cavs έχουν μαζέψει έναν σωρό ενδιαφέροντες παίκτες στις θέσεις 1-2-3, με πολλές ζαριές σε νεαρούς εκεί για να δούνε ποιος θα τους βγει. Sexton, Garland, Winder, Porter Jr., Dotson. Φέτος στο draft προσέθεσαν και τον Οkoro.  

... και από τα γέλια.

Πλουσιότατο υλικό σχετικά, και δεν θα κόψουμε τίποτα:

1. Draymond Green, που καταλαβαίνει το άθλημα σοβαρά περισσότερο και από τους νέους του συμπαίκτες: "Κόψε μωρέ μαλάκα, κόψε! Κόψε! Κόψε γαμώ τον διάολό μου!”

2. Andre Drummond σε μια εξαιρετική ποικιλία:

3. Coach Pop σε συναυλιακό mood (που μας λείπει τόσο):

Η γωνιά του Geek

➢ Στις 05 Γενάρη οι εντυπωσιακοί στο φετινό τους ξεκίνημα Knicks νίκησαν 113-108 τους Hawks μες στην Atlanta, σε ένα παιχνίδι που ο Julius Randle είχε 28/17/9 και ο R.J. Barrett 26/11/5. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που δύο Knickerbockers τέλειωναν τον ίδιο αγώνα με τουλάχιστον 25/10/5 μετά τους Lonnie Shelton και Bob McAdoo κόντρα στο Milwaukee τις 16 Δεκεμβρίου του πολύ πολύ μακρινού 1977.

➢ Αντίστοιχα, οι Jayson Tatum και Jaylen Brown έγιναν το πρώτο δίδυμο Κελτών που πετυχαίνουν αμφότεροι πάνω από 200 πόντους στα πρώτα οκτώ παιχνίδια της σεζόν μετά τους Larry Bird και Kevin McHale τη σεζόν 1986-87

➢ Αν στους 200 πόντους τους, βάλουμε σαν παράμετρο και πάνω από 25 assists και rebounds, τότε η λίστα στην οποία μπήκε φέτος το δίδυμο των Celtics γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, καθώς περιλαμβάνει με την εξαίρεση ενός διδύμου, μόνο στη συνέχεια πρωταθλητές ΝΒΑ:

➢ Την Πέμπτη έχασε το triple double για μια assist, το επόμενο βράδυ όμως τα κατάφερε. Μιλάμε για τον LaMelo Ball που στα 19 του, με το 22/12/11 που έγραψε στη νίκη της Charlotte κόντρα στην Atlanta το βράδυ της Παρασκευής, έγινε ο νεότερος παίκτης που πετυχαίνει triple-double στο NBA, παίρνοντας το σχετικό ρεκόρ από τον Markelle Fultz (που το είχε πάρει από τον αδερφό του LaMelo, Lonzo, που με τη σειρά του το είχε πάρει από τον LeBron).

➢ Ορίζοντας τον clutch παίκτη της εποχής μας, ο Zach Kram του The Ringer δημοσίευσε ένα τρομερά ενδιαφέρον στατιστικό: συγκεκριμένα ο Nikola Jokic έχει ευστοχήσει και στα οκτώ τελευταία του σουτ για να ισοφαρίσουν ή να περάσουν μπροστά οι Nuggets, όταν για τη λήξη του αγώνα απομένουν ως 10 δεύτερα. Συνολικά στην καριέρα του έχει 10/17 τέτοια σουτ, την ώρα που το ίδιο διάστημα ουδείς άλλος παίκτης του NBA δεν έχει πάνω από 50% (με ελάχιστο όριο τις 10 τέτοιες προσπάθειες). 

Το ακόμα εντυπωσιακότερο; 

Τα νούμερα άλλων ονομάτων σε σχετικές καταστάσεις:

Embiid: 0/10

Kemba: 2/36

Wall: 1/17

Wade: 3/25

Harden: 2/16

Kyrie: 2/15

LeBron: 4/23 

Durant: 4/19

Lillard: 9/40

George: 6/26

Butler: 7/29

➢ Μένοντας για λίγο ακόμα στον Σέρβο Αρτίστα, αυτός ως τώρα στη χρονιά έχει μέσους όρους 24 πόντων, 12 assists και άλλων 12 rebounds, με ποσοστά 61/47/82! Με τους Νuggets να φαίνεται πως αδυνατούν να κάνουν το οτιδήποτε σωστά όποτε αυτός κάθεται στον πάγκο, όντας στο εντυπωσιακό -21,1 ανά 100 κατοχές σχετικά. 

➢ Γράφαμε στο προηγούμενο WGG πως οι ειδικές συνθήκες της σεζόν οδηγούν προπονητές και ομάδες να παρατάνε πιο εύκολα φέτος τα παιχνίδια των οποίων η διαφορά ανοίγει. Έτσι πρέπει να καταγράψουμε τις πρώτες επιστροφές από το -20 που σημειώθηκαν. Warriors κόντρα σε Clippers, Bulls κόντρα σε Blazers. Με το καλό και οι επόμενες, μπας και ξενυστάξουμε. 

➢ Ο Beal τα τελευταία δύο χρόνια έχει γράψει 12 παιχνίδια 40+ πόντων. Το ρεκόρ των Wizards σε αυτά; 1-11…

➢ Μένοντας στους Wizards, η Λίγκα μάλλον θα πρέπει να ψάξει σοβαρά το ενδεχόμενο κάποιου ασυμπτωματικού στο roster της ομάδας της Πρωτεύουσας των Η.Π.Α. Γιατί το λέμε αυτό: Επειδή φαίνεται να υπάρχει πια μια ακολουθία:

03/01 παίζουν με τους Nets

05/01 o KD μπαίνει σε καραντίνα

06/01 παίζουν τους Sixers

07/01 ένα σωρό παίκτες των Sixers μπαίνουν σε καραντίνα

08/01 παίζουν τους Celtics

09/01 ένα σωρό παίκτες των Celtics μπαίνουν σε καραντίνα

➢ Εννοείται πως ψάξαμε και εμείς να δούμε ποιος ο Mark Aquirre και ποια η καριέρα του. Το πρώτο που βρήκαμε είναι πως ακόμα και το Basketball Reference τον έχει γράψει λάθος. Mark Aguirre λέγεται ο άνθρωπος… Στα λοιπά, η νέα καψούρα του Γιάννη Χάτσιου, ο Maxey, συστήθηκε και στο ευρύτερο κοινό αυτές τις μέρες:

➢ 10/16 είχε από το τρίποντο ο Zach LaVine στην ήττα των Bulls ...για ένα τρίποντο (oh, the irony!) από τους Clippers, γενόμενος ο μοναδικός Bull με δύο παιχνίδια με 10 τρίποντα ή παραπάνω με τη φανέλα της ομάδας του Chicago.  

➢ Κλείνοντας, να πούμε πως ο Kawhi αγωνίστηκε τη βδομάδα που μας πέρασε σε back to back αγώνες για πρώτη φορά από τον Απρίλη του 2017.

Ups & Downs

Αντιγράφω από τη σελίδα των παιδιών του Shake n’ Bake στο facebook:
Όταν οι άνθρωποι προσπαθούν με ακούραστη θετική ενέργεια να ομορφύνουν τον κόσμο, δεν είναι ένας μάταιος αγώνας. Ουτοπικό είναι να νομίζει κανείς ότι όλα μια μέρα θα λυθούν. Δεν είναι ουτοπικό, όμως, να πιστεύει κανείς σε στοχευμένες νίκες.

Σήμερα στην Αμερική, μετά την προεδρία, οι Δημοκρατικοί κέρδισαν και τη γερουσία. Για να γίνει αυτό έπρεπε να κερδίσουν τις δύο έδρες για τις οποίες έγιναν εκλογές σήμερα στη Georgia.

Και πάμε τώρα στην Stacey Abrams. Η Stacey Abrams το 2018 έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που κατέβηκε ως υποψήφια κυβερνήτης στη Georgia. Έχασε για μόλις 50 χιλιάδες ψήφους από τον, ένθερμο υποστηρικτή του Trump, Brian Kemp. Της έκλεψαν τη νίκη καθώς ο Kemp ως Secretary of State της πολιτείας από το 2010 μέχρι το 2018 αφαίρεσε το δικαίωμα ψήφου σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους με διάφορες προφάσεις.

Τι έκανε μετά την ήττα της η Abrams; Δημιούργησε τον οργανισμό Fair Fight Action που σκοπό είχε ακριβώς να προστατέψει το δικαίωμα στη ψήφο. Δούλεψε ακατάπαυστα για να μάθουν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου την αξία της ψήφου και για να τους βοηθήσει / προστατέψει στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Το αποτέλεσμα; Η Georgia στις προεδρικές εκλογές ψήφισε τους Δημοκρατικούς για πρώτη φορά από το 1992 και χθες οι δύο δικοί τους υποψήφιοι κέρδισαν τα runoffs και έδωσαν την πλειοψηφία στους Δημοκρατικούς και στη γερουσία, μία απαραίτητη συνθήκη για να μπορέσουν να προωθήσουν ουσιαστικά την ατζέντα τους.

Καμία από τις δύο ιστορικές νίκες δεν θα γινόταν χωρίς την Stacey Abrams. Όλοι στην Αμερική την παρομοιάζουν με υπερήρωα που άλλαξε την ιστορία.

Δεν είναι, όμως, υπερήρωας. Είναι άνθρωπος που δεν το έβαλε κάτω, δούλεψε για να κάνει τον κόσμο καλύτερο και τα κατάφερε. Και θα συνεχίσει να το κάνει γιατί είμαι σίγουρος ότι αυτή η αίσθηση τη γεμίζει. Βρείτε αυτό για το οποίο αξίζει να παλέψετε στη ζωή σας και παλέψτε το με υπομονή και επιμονή. Χωρίς να γίνει εμμονή, χωρίς να ξεχνάτε να ζείτε την καθημερινότητα σας, αλλά χωρίς να το παρατάτε.

Ένας άνθρωπος που καταφέρνει να ομορφύνει τον κόσμο, η ψυχή που σίγουρα γεμίζει πρώτη είναι η δική του

Αυτό:      

Eίτε είναι η ανάγκη ρευστότητας, για το μάζεμα της χασούρας από τον covid, είτε είναι απλά η νομοτελειακή έλευση του χρόνου για τη διόρθωση του μεγαλύτερου λάθους στην ιστορία της Λίγκας, η επιστροφή των λατρεμενων Sonics δείχνει ολοένα και πιο κοντά. Στο WWG ep01 της σεζόν σας είχαμε παρουσιάσει τα πλάνα για expansion της Λίγκας, και την εβδομάδα που μας πέρασε ο Δήμαρχος του Seattle,  Jenny Durkan, επιβεβαίωσε την επικοινωνία του με τον Commissioner Adam Silver, δηλώντας την αισιοδοξία του για την κατά το ταχύτερο δυνατό επιστροφή των Sonics στον “Μαγικό Κόσμο”. 

Ο πατέρας Bagley ζήτησε με tweet του να πάρει trade ο γιος του. Ο πατέρας Fox υπερθεμάτισε, κάτι σε φάση “να πάρει, να πάει στο καλό ο άχρηστος”. Ο πιο γαμάτος πατέρας του group, αυτός του coach Walton, δυστυχώς δεν πήρε θέση ακόμα.

Η Tampa φαίνεται να μην τους ταιριάζει και δη να τους έχει αποσυντονίσει πολύ. Ακόμα περισσότερο ωστόσο τους έχει αποσυντονίσει η απουσία του Ισπανού Marc και του ισπανοποιημένου Serge από την frontline τους. Ο  Baynes δεν έχει προσφέρει στο ελάχιστο και ήδη δείχνει με το ένα πόδι εκτός rotation. Ο Anunoby δεν έχει κάνει το αναμενόμενο άλμα. Ο Siakam μόλις στα τελευταία δύο παιχνίδια αρχίζει να θυμίζει οριακά τον καλό εαυτό του. Οι λαγοί από το καπέλο του coach Nurse φαίνεται να μην βγαίνουν. Οι Raptors είναι εύκολα η μεγάλη απογοήτευση της σεζόν ως τώρα και αν συνεχίσουν έτσι θα πρέπει να επανέλθουμε αναλυτικότερα για αυτούς.

Χωρίς πρόσθετα σχόλια:

Η Πόρτα της Εξόδου Άνοιξε

Μέσα στο 2020 η co-owner της ομάδας του WNBA Atlanta Dream, Kelly Loeffler (κάτοχος του 49% των μετοχών της ομάδας κατά το ESPN) και εν ενεργεία Γερουσιαστής των ΗΠΑ με τους Συντηρητικούς στην Georgia, είχε δημοσίως εκφράσει την αντίθεσή της με την υποστήριξη και προώθηση από τη Λίγκα του κινήματος του Black Lives Matter, αλλά και συγκεκριμένα με την υποστήριξη της υπόθεσης της Breonna Taylor, της μαύρης κοπέλας που μπάτσοι δολοφόνησαν στο ίδιο της το κρεβάτι «από λάθος». Όλο αυτό η Loeffler το έκανε για να ικανοποιήσει το δεξιό (προς ακροδεξιό όπως η προηγούμενη εβδομάδα απέδειξε) ακροατήριό της στην προσπάθεια επανεκλογής της. Μάλιστα, δεν σταμάτησε στη διαρκή επίθεση στο κίνημα του BLM κατά την προεκλογική της καμπάνια, ούτε καν στις οριακά ρατσιστικές επιθέσεις στον αντίπαλό της Raphael Warnock, ενώ ήταν από εκείνες που υποστήριζαν πως δεν αναγνωρίζουν τη νίκη του Biden στις εκλογές.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω στο παρόν κείμενο, την προηγούμενη Τρίτη εν τέλει έχασε, έστω και οριακά, από τον Warnock

Πολύς κόσμος που ασχολείται με τη Λίγκα του WNBA δεν διστάζει να παραλληλίζει την στάση και τα λεγόμενα της Loeffler με τα αντίστοιχα του μέχρι προ πενταετίας ιδιοκτήτη των Clippers, ρατσιστή Donald Sterling και μάλιστα θεωρώντας την περίπτωσή της πολύ πιο κυνική και ακραία. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς και καμία πως ακριβώς τα βέλη της στόχευαν απόλυτα συνειδητά τις παίκτριες της ομάδας της, και δεν μιλάμε για μια μη συνειδητή ηχογράφηση των λεγομένων της.

Αν αναρωτιέστε ωστόσο, ποια η διαχείριση της όλης κατάστασης από τις παίκτριες των Atlanta Dream, από το ρεπορτάζ των Katie Barnes και Ramona Shelburne του ESPN, oι παίκτριες της ομάδας όχι μόνο δεν σιώπησαν, αλλά πολύ ανοιχτά υποστήριξαν την υποψηφιότητα του Warnock προκειμένου να παυθεί η Loeffler από τα αξιώματά της. Μάλιστα, παρά τη θέση και την στάση του μέλους της, συνολικά η Λίγκα του WNBA πρέπει να επαινεθεί για την στάση διαρκούς και ανοιχτής υποστήριξης των κινημάτων “Black Lives Matter” και “Say Her Name”. Είναι εξαιρετικό και αξίζει του χρόνου σας το σχετικό άρθρο της Lindsay Gibbs για το Power Plays, που συνοψίζει το πώς οι παίκτριες του WNBA έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση της υποψηφιότητας και εν τέλει της νίκης του Warnock. Αν κατά καιρούς (σε παλαιότερες φάσεις, όπως από την σημερινή εισαγωγή μας θα έχετε διαπιστώσει…) έχουμε εξάρει τη συνεισφορά των παικτών του NBA σε κοινωνικά θέματα, η αντίστοιχη των παικτριών του WNBA είναι εκείνη που εν προκειμένω πρέπει να προβληθεί όχι μόνο για το δυσκολότερο έργο της, αλλά και για την αποτελεσματικότητά της.

Αν όμως ως τώρα το ίδιο το WNBA επέλεγε να μην πάρει θέση στην κόντρα μεταξύ παικτριών και ιδιοκτησίας/πολιτικού προσώπου, για να μην εμπλακεί ακριβώς στην πολιτική διαμάχη της υποψήφιας που ήταν και μέλος της, οι διαρκείς προσβολές αυτής προς τις παίκτριες της Λίγκας δεν μπορούν να μείνουν άλλο αναπάντητες. Ακόμα και αν χρειαστουν νομικές διαδικασίες για να την απομακρύνουν, ακόμα και αν αυτές αποβούν πιο χρονοβορες από τις αντίστοιχες τις απομάκρυνσης Sterling (που ήταν σύντομες ακριβώς επειδή παρενέβη η σύζυγός του και ανέλαβε την ευθύνη της διαχείρισης της περιουσίας του) η Loeffer πρέπει να απομακρυνθεί.

Και σε αυτήν την αναγκαιότητα φαίνεται να έχει βρει τους κατάλληλους συμμάχους:

Προσεχώς

Τα τρια παιχνίδια που ξεχωρίσαμε την εβδομάδα που έρχεται είναι τα εξής, εφόσον οι απουσίες λόγω covid και οι τραυματισμοί το επιτρέψουν:

  1. NOP @ LAC, 14/1, 05:00: Ένα γερό crash test για την ομάδα της Νέας Ορλεάνης, απέναντι στους Clippers. Οι μονομαχίες των forward ανάμεσα στους Zion, Ingram, Leonard και Paul George αναμένονται με ενδιαφέρον και εμείς θα περιμένουμε (μάλλον μάταια) να δούμε λίγα λεπτά τον Kira Lewis.
  2. HOU @ SAS, 15/1, 03:30 και στις 17/1. 00:00: Ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες τους Τέξας με τους Spurs να είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και με τους πιτσιρικάδες Johnson, Murray, Walker να βελτιώνονται σε κάθε παιχνίδι. Harden, Wall, Cousins και οι Derozan, Aldridge είναι οι βετεράνοι παίκτες που θα τραβήξουν τα βλέμματα. Επίσης προσέξτε και τον Woods, που κάνει τρομερό ξεκίνημα όντας ο βασικός σέντερ των Rockets.
  3. UTA @ DEN, 18/1, 03:00: Δύο από τις ομάδες που θα παλέψουν για το πλεονέκτημα έδρας στη Δύση είναι αντιμέτωπες. Μετά την εντυπωσιακή τους μονομαχία στο Ορλάντο που κρίθηκε σε ένα σουτ το Conley που σχεδόν βγήκε από τη στεφάνη, θα ξαναδούμε τον Murray απέναντι στον Mitchell και τον Jokic αντιμέτωπο με τον Gobert.

 Διαβάσαμε, μας άρεσαν και σας προτείνουμε

 

 PODCASTS

Basketballguru.gr 2018 All righs reserved.      Designed and Developed by Web Rely